У жодному разі не використовуйте воду! Ось як правильно чистити тостер

Тостер не можна мити під проточною водою, і він не підходить для посудомийної машини. Але досвідчена господиня знає, як можна відмити цей пристрій без використання стандартних способів миття, передають Патріоти України.

Подробиці

Ми пропонуємо розглянути кілька варіантів методів, які є відносно ефективними. Як можна відмити цей пристрій і що потрібно робити.

Важливо відключити прилад від живлення, дочекатися, поки він охолоне після використання, та відмовитись від застосування гострих предметів. У воду занурювати тостер повністю заборонено.

Можна засипати всередину сіль практично до самого верху, щільно прикрити отвір папером, потім струсніть тостер, щоб сіль прибрала бруд.

Також можна зробити пасту з води та соди – акуратно нанесіть її на стінки та попрацюйте м’якою щіткою. Щоб почистити тостер зовні, достатньо протерти його ганчіркою зі звичайним миючим засобом.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...