Українці переплачують за продукти, які швидко псуються на кухні: Як забезпечити якість товарів

Існує ціла низка способів, які допомагають забезпечити якість продуктів у власній кухні. Один із ключових - правильне зберігання продуктів. Слід дотримуватися вказівок щодо зберігання на упаковці кожного продукту, передають Патріоти України.

Про те, як забезпечити якість продуктів у власній кухні – розповість OBOZREVATEL.

Так, необхідно зберігати свіжі продукти в холодильнику, а сухі – в прохолодному і сухому місці. Серед інших порад також:

  • Купуйте свіжі продукти

Спробуйте купувати продукти безпосередньо від фермерів або на свіжих ринках. Перевіряйте терміни придатності і стан продуктів перед покупкою.

  • Готуйте за потребою

Спробуйте готувати страви за потребою, щоб уникнути надмірного зберігання їжі. Це допоможе зберегти якість і свіжість продуктів.

  • Уникайте перекладання

Намагайтеся не перекидати продукти з одного контейнера в інший, оскільки це може призвести до забруднення і втрати якості товару.

  • Дотримуйтеся гігієни

Перед приготуванням їжі мийте руки теплою водою та милом. Також очищайте поверхні, на яких готуєте, і інструменти, які використовуєте.

  • Використовуйте якісні інгредієнти

Вибирайте якісні інгредієнти для приготування страв. Якщо можливо, обирайте органічні продукти або продукти без ГМО (генетично модифіковані організми).

  • Будьте уважними до деталей та слідкуйте за продуктами

Звертайте увагу на деталі при приготуванні їжі, такі як час приготування, температура, способи приготування тощо. Це допоможе забезпечити якість і смак страв.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.