Улюблена каблучка розкаже, що ви за людина: Ювелірний тест

Оберіть одну з шести каблучок, що зображені, та прочитайте всю правду про себе, передають Патріоти України.

Яка з них найбільше схожа на вашу?

  • Ви справжня принцеса, яка цінує себе. Головною рисою вашого характеру є прямолінійність. На жаль, іноді це засмучує ваших рідних, але ображаються вони не довго. Ви відкрита та сильна духом людина. Саме це поєднання змушує інших тягнутися до вас.
  • Ви дуже жіночна та мрійлива натура. Ваші фантазії, зазвичай здійснюються, як і деякі сни, за якими ви «дивитеся» у майбутнє. Зазвичай ви хитро застосовуєте свій шарм, щоб розбивати чоловічі серця.
  • Ви дуже приваблива і легка у спілкуванні людина, яка випромінює позитив. Цікаво, що спілкування з вами, люди помічають, що зникає занепокоєння, і з’являється впевненість у собі. Може ви володієте екстрасенсорними здібностями?
  • Вас можна назвати диким, енергійним та сміливим хижаком. Напевно, у вас такі очі, які не забуде жоден представник сильної статі. Ви притягуєте до себе людей, але вашу довіру може не кожен заслужити. Цього гідна лише найближча людина.
  • Любов – це найголовніше у вашому житті. Ви дуже захоплені усім, що вас оточує. Це стосується улюбленої справи, роботи й, звичайно, коханого чоловіка. Ви пристрасно любите подорожувати, а домашній затишок для вас прийнятний, якщо є той, з ким можна його розділити. Ви маєте чарівну посмішку та вмієте дарувати радість близьким людям.
  • Ви справжня леді. У вас чудовий смак, ви стримані та вмієте подати себе у вигідному світлі. Від природи у вас тонкі, красиві риси обличчя. Ви спокійні та проникливі. Від вашого пильного погляду не сховається жоден секрет. При цьому вам можна довіряти, ви не зрадите чужих таємниць.

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...