Дієтологи зазначають, що надмірне поїдання пломбіру здатне серйозно нашкодити організму. Насичені жири та трансжири, якими багатий цей десерт, перевантажують печінку. У результаті орган не справляється з навантаженням, що може призвести до жирової хвороби печінки та запальних процесів, передають Патріоти України.
Фахівці радять обирати морозиво із замінниками молочного жиру, а класичне вершкове дозволяти собі не більше 1–2 разів на тиждень. «Краще зробити пломбір святковим десертом, а не щоденною звичкою. Так ви вбережете печінку від небезпечних наслідків», — наголошують лікарі. А ви готові пожертвувати улюбленим пломбіром заради здоров’я?
Вчені з’ясували, що справжній секрет неповторного смаку шоколаду криється не лише у какао-бобах, а у мікроорганізмах, які беруть участь у процесі ферментації, передають Патріоти України. Дослідники змогли розшифрувати ДНК шоколаду та виявили: саме спец...
Американські "морські котики" користуються спеціальною дихальною технікою, яка дозволяє заснути навіть у найекстремальніших умовах - всього за одну хвилину. Метод отримав назву 4-7-8 і не потребує жодних снодійних засобів, передають Патріоти України. С...