
Для приготування цих диво котлет дійсно не потрібно ані крихти м’яса, передають Патріоти України.
Проте смак у них – приголомшливий!
Інгредієнти:
Картопля – 800 г
Морква – 150 г
Цибуля – 50-100 г
Часник – 2-4 зубчики
Сіль – неповна чайна ложка
Чорний перець – за смаком
Копчена паприка – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт.
Кетчуп – 2 ст. л.
Твердий сир – 70 г
Олія – для смаження
Приготування:
На крупну тертку натерти сиру картоплю, віджати майже весь сік. Натерти моркву і цибулю, подрібнити часник, додати спеції та яйце. Все перемішати.
Сформувати круглі невеличкі котлетки. Обсмажити їх на олії з обох сторін.
Викласти на деко. Змастити кетчупом. Запікати при температурі 180 градусів близько 20-25 хв.
За 5 хв до готовності посипати тертим твердим сиром. Прикрасити зеленою цибулею чи іншою зеленню.
Якщо вам набридло, що картопля постійно проростає, то спеціально для вас відомий шеф-кухар поділився порадою, як зробити так, щоб овоч залишався придатним до вживання якомога довше. Джек Штайн, шеф-кухар та директор мережі ресторанів Ріка Штайна, поділ...
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...