Унікальний рецепт - "халявка". На 1 порцію йде 3 кілограми помідорів, передають Патріоти України.
У чому унікальність "халявки"?
Насамперед, звичайно, простота приготування! По-друге, дуже смачно! Третє і найголовніше, "халявку" можна використовувати скрізь! Наприклад, до борщу, піци, готувати з нею рибу під маринадом і м'ясо. А ще вона прекрасно зберігається цілу зиму. Виходить одна страва цілий рік годує. Продуктів йде мінімум і всі вони прості.
Складові:
Всі овочі миємо й чистимо. Подрібнюємо моркву (натерти на грубій тертці), перець на дрібні смужки, цибулю дуже дрібно. Можна нарізати вручну, а можна використати кухонний комбайн, кому як зручніше. Тільки помідори обшпарити і почистити та нарізати скибочками. Можна помідори пропустити через м'ясорубку - теж добре виходить.
У каструлю - наливаємо олію, кидаємо сіль, цукор, оцет і овочі. Після закипання варити ще 25 хвилин, не забуваючи помішувати "халявку", щоб не пригоріла. Розкладаємо по стерилізованих банках, підливаючи рідиною і закатуємо. Ну ось і все готово! Чекаємо поки охолоне - це десь добу. Зберігається як кожен звик. Приємного апетиту!
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...