
Взимку найчастіше хворіють. Щоб одужати, допоможе унікальний джем з калини та меду, передають Патріоти України.
Цей рецепт простий у приготуванні, але дуже потрібен в кожній домашній аптечці. Калина має неймовірну властивість. Кісточки від калини не можна викидати, вони допомагають очистити організм від токсинів. Готуємо варення з калини та меду для здоров'я на зиму.
Вам потрібно:
Закип'ятити воду в чайнику.
Калину перекладіть в друшляк та добре промийте.
Облити окропом калину та залишити на 10 хвилин.
За допомогою соковижималки зробити сік калини.
Якщо соковижималки немає, можна перекрутити калину в м'ясорубці.
Пюре з калини залити медом та добре перемішати.
У скляні баночки по 300 мл розлити джем з калини та меду на зиму та щільно закатати.
Зберігати таке варення найкраще в холодильнику або погребі.
Кісточки від калини можна не викидати, а заморозити. Господині готують смачні компоти та киселі з кісточок калини.
Православне свято 5 листопада за новим календарем (18 листопада за старим) - день пам'яті мучеників Галактіона і його нареченої Епістимії, які загинули за віру. . За юліанським календарем - день пам'яті апостола від 70-ти Якова, брата Господнього. . ...
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.