Упевнені в собі чи дуже творчі? Як ви виглядаєте в очах оточуючих - психологічний тест по картинці

Тест по зображенню розповість, якою людиною ви здаєтеся на перший погляд, і що про вас можуть сказати інші.Подивіться на зображення і виберіть інтуїтивно одне око. Образ, який вам сподобався найбільше, є ключовим, передають Патріоти України.

1 - упевнена в собі особистість

Люди бачать в вас твердий стрижень і залізний характер. Ви здаєтеся сильною людиною, яка знає, чого хоче від життя, і легко все отримує. Так думаю навколишні, але ви знаєте, скільки в вашу зовнішню впевненість вкладено сил. Насправді ви щодня працюєте над собою, щоб бути сильним.

2 - душа компанії

В очах оточуючих ви - друг для кожного. Легкий характер виділяє вас з натовпу, з вами неймовірно легко спілкуватися. Найближчі люди знають, що насправді вам не вистачає уваги і впевненості в собі.

3 - творча особистість

При знайомстві з вами люди відзначають, що ви творча особистість. В очах оточуючих ви надзвичайно креативна людина з особливим поглядом на життя. І нехай ви зовсім не вважаєте себе унікальним, інші бачать вас саме так.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...