
Білокачанна капуста - це потужне джерело корисних мікроелементів, вітамінів, антиоксидантів та рослинної клітковини, які залишаються навіть після тривалого зберігання й заквашування, передають Патріоти України.
Медики рекомендують їсти капусту усім, хто хоче наситити свій організм корисними мінералами й вітамінами. Капуста містить вітаміни групи В, С, Р, Е, К, які підтримують належну роботу серцево-судинної, нервової та травної систем. Завдяки вмісту магнію, сірки, калію, фосфору, йоду, цинку та міді овоч здатен уповільнювати процеси старіння, зміцнювати кістки, зуби та волосся. Також капуста допомагає розігнати метаболізм і швидше схуднути, якщо є така потреба.
До того ж білокачанна капуста – недорога й доступна, що робить її королевою з-поміж інших овочів. Але копійчана ціна жодним чином не нівелює її неоціненної користі для нашого здоров’я.
Оптичні ілюзії завжди викликали особливий інтерес. За кілька секунд вони здатні показати не лише несподівану картинку, а й несподівану правду про нас самих. Просте запитання "який колір ви побачили першим" перетворюється на маленьке дослідження інтуїці...
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...