Білокачанна капуста - це потужне джерело корисних мікроелементів, вітамінів, антиоксидантів та рослинної клітковини, які залишаються навіть після тривалого зберігання й заквашування, передають Патріоти України.
Медики рекомендують їсти капусту усім, хто хоче наситити свій організм корисними мінералами й вітамінами. Капуста містить вітаміни групи В, С, Р, Е, К, які підтримують належну роботу серцево-судинної, нервової та травної систем. Завдяки вмісту магнію, сірки, калію, фосфору, йоду, цинку та міді овоч здатен уповільнювати процеси старіння, зміцнювати кістки, зуби та волосся. Також капуста допомагає розігнати метаболізм і швидше схуднути, якщо є така потреба.
До того ж білокачанна капуста – недорога й доступна, що робить її королевою з-поміж інших овочів. Але копійчана ціна жодним чином не нівелює її неоціненної користі для нашого здоров’я.
Якщо грудка давно отримала статус «найкориснішої частини курки», то соковиті стегна теж мають свої козирі. Вони ароматні, м’які і, що цікаво, містять не менше цінних мікроелементів. Тож хто перемагає в цій гастрономічній дуелі - пісна грудка чи насичен...
Безсоння стає все більш поширеною проблемою, особливо серед тих, хто живе в ритмі сучасного міста. Астрологи та лікарі наголошують: для нормального сну важливо не лише кількість годин, а й якість відпочинку, передають Патріоти України. Експерти радять ...