Білокачанна капуста - це потужне джерело корисних мікроелементів, вітамінів, антиоксидантів та рослинної клітковини, які залишаються навіть після тривалого зберігання й заквашування, передають Патріоти України.
Медики рекомендують їсти капусту усім, хто хоче наситити свій організм корисними мінералами й вітамінами. Капуста містить вітаміни групи В, С, Р, Е, К, які підтримують належну роботу серцево-судинної, нервової та травної систем. Завдяки вмісту магнію, сірки, калію, фосфору, йоду, цинку та міді овоч здатен уповільнювати процеси старіння, зміцнювати кістки, зуби та волосся. Також капуста допомагає розігнати метаболізм і швидше схуднути, якщо є така потреба.
До того ж білокачанна капуста – недорога й доступна, що робить її королевою з-поміж інших овочів. Але копійчана ціна жодним чином не нівелює її неоціненної користі для нашого здоров’я.
Підживлення розсади на весні є важливим кроком для забезпечення здорового росту рослин і отримання багатого врожаю. Ось кілька порад, як правильно підживити розсаду, передають Патріоти України. Підживлення розсади на весні – це баланс між забезпеченням...
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...