Урізноманітніть своє звичне меню! Соковиті ковбаски з фаршу у духовці - найкраща заміна котлетам

Ділимося відмінним рецептом домашніх ковбасок, які можна готувати замість котлет. Ковбаски готуємо з фаршу в духовці, без спеціальних пристосувань. Соковиті всередині, смачні і дуже ароматні, вони урізноманітнять ваше звичне меню, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе куряче — 500 г
  • Свинина — 500 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт
  • Вівсяні пластівці — 5 ст. л.
  • Холодна вода — 100 мл
  • Каррі — 1 ч. л. (із верхом)
  • Сухий часник — 0.5 ч. л.
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Чорний мелений перець — 1 ч. л.

Приготування:

  1. Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку куряче філе, свинину, цибулю.
  2. У фарш додаємо яйце, вівсяні пластівці, сіль, перець, каррі, сухий часник. Перемішуємо і потрохи додаємо холодну воду.
  3. Ми залишаємо фарш приблизно на 20 хвилин, щоб набрякли вівсяні пластівці.
  4. По закінченню цього часу фарш відбиваємо, щоб він ущільнився.
  5. Руки змащуємо олією і формуємо ковбаски. Викладаємо їх на деко, вистелене фольгою і змащене рослинною олією.
  6. Відправляємо ковбаски в духовку з температурою 180 градусів на 30-35 хвилин.

Усім добра!

Пригорілі каструлі та сковорідки будуть як нові! Ось який домашній засіб творить дива

субота, 27 грудень 2025, 7:45

Ваша страва у сковорідці чи каструлі пригоріла? Замість того щоб терти їх сталевою губкою, використовуйте гущу від ранкової кави. Цей домашній трюк врятує ваш посуд та гарантує, що ви не нашкодите природі, передають Патріоти України з посиланням на. Да...

Такий "феномен": Вчені пояснили, чому десерт "влазить" завжди, навіть після святкової вечері

субота, 27 грудень 2025, 7:36

Навіть після ситного обіду, коли здається, що більше не влізе ані шматочка, для солоденького зажди знаходиться місце. Це явище має цілком наукове пояснення. Чому так відбувається, пояснила професорка анатомії з Бристольського університету Мішель Спір, ...