Ділимося відмінним рецептом домашніх ковбасок, які можна готувати
замість котлет. Ковбаски готуємо з фаршу в духовці, без спеціальних
пристосувань. Соковиті всередині, смачні і дуже ароматні, вони
урізноманітнять ваше звичне меню, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Філе куряче — 500 г
Свинина — 500 г
Яйце — 1 шт.
Цибуля — 1 шт
Вівсяні пластівці — 5 ст. л.
Холодна вода — 100 мл
Каррі — 1 ч. л. (із верхом)
Сухий часник — 0.5 ч. л.
Сіль — 1 ст. л.
Чорний мелений перець — 1 ч. л.
Приготування:
Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку куряче філе, свинину, цибулю.
У фарш додаємо яйце, вівсяні пластівці, сіль, перець, каррі, сухий часник. Перемішуємо і потрохи додаємо холодну воду.
Ми залишаємо фарш приблизно на 20 хвилин, щоб набрякли вівсяні пластівці.
По закінченню цього часу фарш відбиваємо, щоб він ущільнився.
Руки змащуємо олією і формуємо ковбаски. Викладаємо їх на деко, вистелене фольгою і змащене рослинною олією.
Відправляємо ковбаски в духовку з температурою 180 градусів на 30-35 хвилин.
Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...