Квашена капуста в пакеті готується дуже просто та швидко. Такий салат можна готувати цілий рік, завжди він виходить хрустким, смачним та корисним для здоров'я, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте якомога тонше за допомогою спеціального ножа або тертки. Моркву очистіть від шкірки, натріть на тертці для корейської моркви.
Перекладіть подрібнені капусту та моркву в глибоку миску, всипте сіль та цукор. Перемішайте овочі, переминаючи руками, щоб почав виділятися сік. Кристалики солі та цукру повинні повністю розчинитися в капустяному соку.
Підготуйте три харчові поліетиленові пакети. Вони повинні бути новими та без пошкоджень, щоб капустяний сік не випливав. Розділіть овочі по пакетах, вільний край зав'яжіть.
Складіть пакети в миску та поставте в холодильник на дві доби. Щодня струшуйте та перевертайте пакети, щоб овочі перемішувалися. Через два дні квашена капуста готова до подачі на стіл. Смачного!
Свято світлого Христового Воскресіння - одне з найголовніших православних урочистостей в році. У 2024-му воно випадає на 5 травня, а значить в останній день тижня віруючі підуть до храму, щоб освятити наїдки у великодньому кошику, передають Патріоти Ук...
Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...