Квашена капуста в пакеті готується дуже просто та швидко. Такий салат можна готувати цілий рік, завжди він виходить хрустким, смачним та корисним для здоров'я, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте якомога тонше за допомогою спеціального ножа або тертки. Моркву очистіть від шкірки, натріть на тертці для корейської моркви.
Перекладіть подрібнені капусту та моркву в глибоку миску, всипте сіль та цукор. Перемішайте овочі, переминаючи руками, щоб почав виділятися сік. Кристалики солі та цукру повинні повністю розчинитися в капустяному соку.
Підготуйте три харчові поліетиленові пакети. Вони повинні бути новими та без пошкоджень, щоб капустяний сік не випливав. Розділіть овочі по пакетах, вільний край зав'яжіть.
Складіть пакети в миску та поставте в холодильник на дві доби. Щодня струшуйте та перевертайте пакети, щоб овочі перемішувалися. Через два дні квашена капуста готова до подачі на стіл. Смачного!
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...