Квашена капуста в пакеті готується дуже просто та швидко. Такий салат можна готувати цілий рік, завжди він виходить хрустким, смачним та корисним для здоров'я, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте якомога тонше за допомогою спеціального ножа або тертки. Моркву очистіть від шкірки, натріть на тертці для корейської моркви.
Перекладіть подрібнені капусту та моркву в глибоку миску, всипте сіль та цукор. Перемішайте овочі, переминаючи руками, щоб почав виділятися сік. Кристалики солі та цукру повинні повністю розчинитися в капустяному соку.
Підготуйте три харчові поліетиленові пакети. Вони повинні бути новими та без пошкоджень, щоб капустяний сік не випливав. Розділіть овочі по пакетах, вільний край зав'яжіть.
Складіть пакети в миску та поставте в холодильник на дві доби. Щодня струшуйте та перевертайте пакети, щоб овочі перемішувалися. Через два дні квашена капуста готова до подачі на стіл. Смачного!
Цього літа червоний колір офіційно став фаворитом модних інсайдерів. Якщо раніше ми залишали його для особливих випадків - вечірок, побачень чи презентацій, - тепер його активно впроваджують у повсякденні образи. І не хто-небудь, а модниці, дизайнерки ...
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...