Квашена капуста в пакеті готується дуже просто та швидко. Такий салат можна готувати цілий рік, завжди він виходить хрустким, смачним та корисним для здоров'я, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте якомога тонше за допомогою спеціального ножа або тертки. Моркву очистіть від шкірки, натріть на тертці для корейської моркви.
Перекладіть подрібнені капусту та моркву в глибоку миску, всипте сіль та цукор. Перемішайте овочі, переминаючи руками, щоб почав виділятися сік. Кристалики солі та цукру повинні повністю розчинитися в капустяному соку.
Підготуйте три харчові поліетиленові пакети. Вони повинні бути новими та без пошкоджень, щоб капустяний сік не випливав. Розділіть овочі по пакетах, вільний край зав'яжіть.
Складіть пакети в миску та поставте в холодильник на дві доби. Щодня струшуйте та перевертайте пакети, щоб овочі перемішувалися. Через два дні квашена капуста готова до подачі на стіл. Смачного!
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...
Печінка — це важливий орган, який легко пошкодити певною їжею та нездоровим раціоном. Зокрема, алкоголь може спричинити жирову хворобу, а шкідлива їжа часто призводить до неалкогольної жирової хвороби печінки, яка може вплинути на її функцію, передають...