Усе просто! Як в магазині розпізнати, що оселедець пересолений

Ніхто не стане сперечатися з тим, що найсмачніший оселедець – той, що був засолений самостійно, передають Патріоти України.

Однак часом у господинь немає можливості приготувати рибку своїми руками, і доводиться вирушати в магазин за вже готовою.

На жаль, спробувати солоний оселедець перед тим, як вирушити з ним на касу, не можна, чому на нашому столі часом виявляється страшенно пересолений, і тому несмачний продукт.

Щоб наступного разу не потрапити в халепу, вам достатньо лише дізнатися про кілька ознак, які допоможуть впізнати надмірно солону рибу.

По-перше, вирушаючи за покупками, вибирайте крупну рибку – жирну рибу практично неможливо пересолити.

По-друге, серед запропонованого асортименту постарайтеся обирати риб-самців.

Впізнати його можна по широкому піджатому черевці і горбатій спинці, тоді як спинка самок пряма і рівна, а черевце – об’ємне та звисаюче.

Нарешті, по-третє: пересолений оселедець навпомацки набагато щільніший. До речі, часто трапляється так, що у такої риби деформований хвіст, тому, помітивши перелічені особливості, добре подумайте над тим, чи гідна ця риба бути поданою до вашого столу.

Джерело: ПростоВей

Яка сім’я не справжня? Ваш вибір розкриє риси вашої особистості

п’ятниця, 14 листопад 2025, 23:10

Готові до швидкої розваги? Пройдіть психологічний тест і дізнайтеся більше про свою особистість. Вам потрібно лише відповісти на одне запитання: яка сім’я не справжня, передають Патріоти України. Цей тест допомагає розкрити приховані риси та емоції. По...

Дачникам на замітку! Чим та як обробити виноград, щоб він пережив зиму

п’ятниця, 14 листопад 2025, 18:30

Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...