Усе просто! Як в магазині розпізнати, що оселедець пересолений

Ніхто не стане сперечатися з тим, що найсмачніший оселедець – той, що був засолений самостійно, передають Патріоти України.

Однак часом у господинь немає можливості приготувати рибку своїми руками, і доводиться вирушати в магазин за вже готовою.

На жаль, спробувати солоний оселедець перед тим, як вирушити з ним на касу, не можна, чому на нашому столі часом виявляється страшенно пересолений, і тому несмачний продукт.

Щоб наступного разу не потрапити в халепу, вам достатньо лише дізнатися про кілька ознак, які допоможуть впізнати надмірно солону рибу.

По-перше, вирушаючи за покупками, вибирайте крупну рибку – жирну рибу практично неможливо пересолити.

По-друге, серед запропонованого асортименту постарайтеся обирати риб-самців.

Впізнати його можна по широкому піджатому черевці і горбатій спинці, тоді як спинка самок пряма і рівна, а черевце – об’ємне та звисаюче.

Нарешті, по-третє: пересолений оселедець навпомацки набагато щільніший. До речі, часто трапляється так, що у такої риби деформований хвіст, тому, помітивши перелічені особливості, добре подумайте над тим, чи гідна ця риба бути поданою до вашого столу.

Джерело: ПростоВей

Як використовувати заморожене філе для приготування смачних котлет

четвер, 12 грудень 2024, 7:12

Якщо ви втомилися від звичайних курячих котлет, то саме час спробувати щось нове. Щоб котлети вийшли ніжними і соковитими, досвідчені кулінари здавна використовували одну секретну техніку, передають Патріоти України. Традиційний фарш, який є основним і...

Народні прикмети на 12 грудня: Чому цього дня вигідно бути щедрими, а жінкам варто бути обережними

четвер, 12 грудень 2024, 7:07

Християни східного обряду 12 грудня за новим календарем (25 грудня за старим) вшановують пам'ять святого Спиридона Триміфунтського, який зціляв від недуг і воскрешав людей. У народному календарі - Спиридонів день. За старим стилем 12 грудня шанували св...