Усі будуть у захваті! Багатошаровий вершковий десерт за 10 хвилин

Забудьте ті рецепти, в яких треба довго і нудно щось випікати, міксувати, охолоджувати по кілька годин. Смачний десерт може бути простим та доступним. Та й особливих кондитерських навичок можна не мати, щоб його приготувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні такі:

  • вершки 30-33% — 250 г;
  • цукрова пудра — 1 ч.л.;
  • шоколадне печиво — 100 г;
  • ром — 1 ст.л.;
  • шоколадна стружка — 3 ст.л.;
  • малина — 1-2 скл.

Як приготувати

Найперше треба підготувати інгредієнти. Малину промийте, щоб була чиста. Якщо у вас заморожена, дайте трохи розтанути. Печиво покришіть, а вершки збийте із цукровою пудрою. Все максимально просто.

Тепер потрібно просто зібрати десерт. Отже, візьміть гарні склянки або креманки. Покладіть на дно трохи вершків, посипте крихтами печива, скропіть ромом, покладіть малину і так кілька разів нашаруйте компоненти. Зверху посипте тертим шоколадом.

Такий десерт можна приготувати на солодке до вечері або ж на святковий стіл. Готувати просто навіть при великій кількості бажаючих поласувати. Смачного!

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть позбутися неприємного запаху під час смаження риби

понеділок, 22 липень 2024, 11:15

Будь-який кулінар знає, що при приготуванні страв з риби на кухні з’являється дуже специфічний запах, передають Патріоти України. Для цього, як правило, використовуються витяжка та провітрювання. Але за допомогою трьох кулінарних секретів можна смажити...

Лише спробуйте! Замість звичайної запеченої риби приготуйте оладки зі скумбрії

понеділок, 22 липень 2024, 10:14

Скумбрію маринують та запікають. Дуже популярна копчена риба. Смаки всім добре знайомі. Пропонуємо вам урізноманітнити рибне меню та приготувати оладки зі скумбрії. Незвично та оригінально, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні...