Усі будуть у захваті! Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою без смаження в олії

Багато гурманів люблять смажену картоплю. Подобається цей гарнір і людям, котрі стежать за калорійністю свого раціону, передають Патріоти України.

Зрозуміло, людина, яка не хоче набрати зайву вагу, змушена відмовлятися від частого вживання гарніру. Причина – наявність великої кількості жиру, джерелом якого є олія. Проте є альтернативний спосіб приготування картоплі. Страва отримає апетитну хрустку скоринку. При цьому пасльонове не потрібно обсмажувати на сковороді.

Подробиці

Нарізану картоплю слід покласти у глибоку ємність, після чого посипати мукою. Після ретельного перемішування, продукт буде повністю готовий до термічної обробки. Тепер настає важливий момент: овоч потрібно покласти не на сковороду, а в духовку. Через 20-30 хвилин страва буде готова. Відмінністю приготовленої таким способом картоплі стане наявність на його поверхні смачної скоринки. Приготовлений у духовці гарнір приємно здивує своїм смаком будь-якого гурмана.

Лише спробуйте! Млинці з кабачків на сковороді смачні та прості у приготуванні

субота, 25 травень 2024, 8:15

Такі млинці можна приготувати для ситного сніданку або денного перекусу на молоці або на кефірі. Відмінним доповненням стане сметана або несолодкий вершковий соус. Кабачок вибирайте молодий. У такого кабачка м’яка шкірка і зовсім немає насіння всередин...

Забезпечують здоров'я серця і кісток: ТОП-4 продукти, які збагачують організм магнієм

субота, 25 травень 2024, 7:37

Магній є одним із ключових мікроелементів, який регулює артеріальний тиск, він також бере участь у роботі м'язів і нервової системи, зміцнює імунітет. Його нестача призводить до ряду проблем зі здоров'ям, тому у жодному разі не можна допускати його деф...