Усі будуть у захваті! Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою без смаження в олії

Багато гурманів люблять смажену картоплю. Подобається цей гарнір і людям, котрі стежать за калорійністю свого раціону, передають Патріоти України.

Зрозуміло, людина, яка не хоче набрати зайву вагу, змушена відмовлятися від частого вживання гарніру. Причина – наявність великої кількості жиру, джерелом якого є олія. Проте є альтернативний спосіб приготування картоплі. Страва отримає апетитну хрустку скоринку. При цьому пасльонове не потрібно обсмажувати на сковороді.

Подробиці

Нарізану картоплю слід покласти у глибоку ємність, після чого посипати мукою. Після ретельного перемішування, продукт буде повністю готовий до термічної обробки. Тепер настає важливий момент: овоч потрібно покласти не на сковороду, а в духовку. Через 20-30 хвилин страва буде готова. Відмінністю приготовленої таким способом картоплі стане наявність на його поверхні смачної скоринки. Приготовлений у духовці гарнір приємно здивує своїм смаком будь-якого гурмана.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...