Усі будуть у захваті! Як приготувати картоплю з хрусткою скоринкою без смаження в олії

Багато гурманів люблять смажену картоплю. Подобається цей гарнір і людям, котрі стежать за калорійністю свого раціону, передають Патріоти України.

Зрозуміло, людина, яка не хоче набрати зайву вагу, змушена відмовлятися від частого вживання гарніру. Причина – наявність великої кількості жиру, джерелом якого є олія. Проте є альтернативний спосіб приготування картоплі. Страва отримає апетитну хрустку скоринку. При цьому пасльонове не потрібно обсмажувати на сковороді.

Подробиці

Нарізану картоплю слід покласти у глибоку ємність, після чого посипати мукою. Після ретельного перемішування, продукт буде повністю готовий до термічної обробки. Тепер настає важливий момент: овоч потрібно покласти не на сковороду, а в духовку. Через 20-30 хвилин страва буде готова. Відмінністю приготовленої таким способом картоплі стане наявність на його поверхні смачної скоринки. Приготовлений у духовці гарнір приємно здивує своїм смаком будь-якого гурмана.

А ви це знали? Чому не можна дарувати годинники - стародавня прикмета, у яку досі вірять

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 23:10

Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...

Повернення коштів і чарджбеки: як захистити бізнес від шахрайства та зберегти репутацію

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 19:05

Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...