Багато гурманів люблять смажену картоплю. Подобається цей гарнір і людям, котрі стежать за калорійністю свого раціону, передають Патріоти України.
Зрозуміло, людина, яка не хоче набрати зайву вагу, змушена відмовлятися від частого вживання гарніру. Причина – наявність великої кількості жиру, джерелом якого є олія. Проте є альтернативний спосіб приготування картоплі. Страва отримає апетитну хрустку скоринку. При цьому пасльонове не потрібно обсмажувати на сковороді.
Нарізану картоплю слід покласти у глибоку ємність, після чого посипати мукою. Після ретельного перемішування, продукт буде повністю готовий до термічної обробки. Тепер настає важливий момент: овоч потрібно покласти не на сковороду, а в духовку. Через 20-30 хвилин страва буде готова. Відмінністю приготовленої таким способом картоплі стане наявність на його поверхні смачної скоринки. Приготовлений у духовці гарнір приємно здивує своїм смаком будь-якого гурмана.
Водіям в Україні категорично заборонено перетинати суцільну лінію розмітки, адже це прямо суперечить правилам дорожнього руху (ПДР). Про це повідомляє видання «Новини Ю», передають Патріоти України. За порушення цієї норми водію загрожує штраф у розмір...
Ось цікавий факт про лимон, який може тебе здивувати, передають Патріоти України. Лимон — електричне джерело! Лимон може працювати як природна батарейка. Його сік містить кислоту (лимонну), яка проводить електрику. Якщо вставити в лимон два різні метал...