Багато гурманів люблять смажену картоплю. Подобається цей гарнір і людям, котрі стежать за калорійністю свого раціону, передають Патріоти України.
Зрозуміло, людина, яка не хоче набрати зайву вагу, змушена відмовлятися від частого вживання гарніру. Причина – наявність великої кількості жиру, джерелом якого є олія. Проте є альтернативний спосіб приготування картоплі. Страва отримає апетитну хрустку скоринку. При цьому пасльонове не потрібно обсмажувати на сковороді.
Нарізану картоплю слід покласти у глибоку ємність, після чого посипати мукою. Після ретельного перемішування, продукт буде повністю готовий до термічної обробки. Тепер настає важливий момент: овоч потрібно покласти не на сковороду, а в духовку. Через 20-30 хвилин страва буде готова. Відмінністю приготовленої таким способом картоплі стане наявність на його поверхні смачної скоринки. Приготовлений у духовці гарнір приємно здивує своїм смаком будь-якого гурмана.
Багато людей переконані, що годинник - один із найнебезпечніших подарунків. Хоча на перший погляд це практична і стильна річ, у народі існує безліч прикмет, які пов’язують цей подарунок із розлукою, сварками й навіть нещастями, передають Патріоти Украї...
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...