
Ми звикли використовувати цибулю як добавку до страв для покращення їхнього смаку. А чому не зробити цей корисний продукт основним інгредієнтом, передають Патріоти України.
Всього 2-3 цибулини — і звичайні оладки набувають абсолютно нового смаку. Якщо ви приправите тісто ароматними травами, вони ще більше збагатять улюблену страву.
Приготування
Дрібнорубану цибулю залити на кіька хвилин окропом, після чого відцідити і відтиснути.
Яйця злегка вбити, з'єднати зі сметаною, всипати борошно і ретельно вимішати.
У приготовлену суміш ввести цибулю, додати цукор, посолити, поперчити, добре розмішати і залишити на 10-15 хвилин у теплому місці.
Готове тісто викладати столовою ложкою в розпечену олію і смажити оладки на середньому вогні з обох боків до появи золотистого рум'янцю.
Подавайте оладки цибулі зі сметаною, майонезом, кетчупом, часниковим або будь-яким іншим соусом. Сметану в тісті можна замінити кефіром, натуральним йогуртом або кислим молоком.
Для ароматизації тіста додайте до нього італійські чи прованські трави чи іншу улюблену приправу. У разі використання сванської або іншої ароматизованої солі звичайну сіль виключіть.
Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...
Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...