Усі віруси втечуть відразу! Цибулеві оладки - оригінальний рецепт, готувати легко й просто

Ми звикли використовувати цибулю як добавку до страв для покращення їхнього смаку. А чому не зробити цей корисний продукт основним інгредієнтом, передають Патріоти України.

Всього 2-3 цибулини — і звичайні оладки набувають абсолютно нового смаку. Якщо ви приправите тісто ароматними травами, вони ще більше збагатять улюблену страву.

Інгредієнти:

  • 3 цибулини
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки сметани
  • 3 столові ложки борошна
  • 0,5 чайної ложки цукру
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Дрібнорубану цибулю залити на кіька хвилин окропом, після чого відцідити і відтиснути.

Яйця злегка вбити, з'єднати зі сметаною, всипати борошно і ретельно вимішати.

У приготовлену суміш ввести цибулю, додати цукор, посолити, поперчити, добре розмішати і залишити на 10-15 хвилин у теплому місці.

Готове тісто викладати столовою ложкою в розпечену олію і смажити оладки на середньому вогні з обох боків до появи золотистого рум'янцю.

На замітку

Подавайте оладки цибулі зі сметаною, майонезом, кетчупом, часниковим або будь-яким іншим соусом. Сметану в тісті можна замінити кефіром, натуральним йогуртом або кислим молоком.

Для ароматизації тіста додайте до нього італійські чи прованські трави чи іншу улюблену приправу. У разі використання сванської або іншої ароматизованої солі звичайну сіль виключіть.

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...