Усього одна таблетка, а скільки користі! Як легко позбутися плям на килимі та м’яких меблях

Від плям на килимі, а також на дивані чи кріслі не захищений ніхто. Вивести їх буває складно навіть використовуючи у своєму арсеналі дорогу побутову хімію та найкращі щітки. Однак вихід є, передають Патріоти України.

Для того, щоб ефективно прибрати плями на килимі та м’яких меблях, знадобиться лише одна таблетка для посудомийної машинки. Її вистачить, щоб навести ідеальний порядок вдома, пише cpykami.

Як прибрати пляму на килимі та м’яких мебля

Заливаємо таблетку гарячою водою і чекаємо на повне розчинення. Одягаємо рукавички для роботи. Змочуємо ганчірку в розчині і нею обертаємо будь-яку кришку, як показано на малюнку нижче. Таким чином починаємо чистити поверхню. За допомогою кришки ворс підійматиметься і ідеально прочищатиметься.

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...

Названо час доби, який найбільш стресовий: Як зменшити напруження

четвер, 18 квітень 2024, 10:44

Стрес, тривоги та напруження супроводжують нас щодня. Важливо вміти відволікатися від щоденних турбот, щоб мінімізувати шкідливий вплив стресу на здоров’я. Нещодавно дослідники виявили, що є певний час доби, у який більшість людей відчувають максимальн...