Усього по одній ложці! Народний засіб для прочищення труб врятує у скрутну хвилину

Чудодійний ефект використання солі під час прання білизни оцінили багато господинь. Але не менш чудовий результат дає сіль у поєднанні з іншими інгредієнтами під час прочищення зливальних труб, передають Патріоти України.

Щобільше, виникнення засмічення, що утворюється у раковині, можна уникнути, якщо завчасно подбати про профілактику.

Для цього достатньо приблизно раз на місяць засипати у злив засіб, який легко приготувати у домашніх умовах. Для цього потрібно змішати у будь-якій ємності у рівній кількості лимонну кислоту, сіль та харчову соду. Наприклад, по одній столовій ложці.

Отриманий склад всипати у злив та залити 500 мл гарячої води. Після цього отвір на дні раковини потрібно закрити, щоб вуглекислий газ, що утворився, йшов не вгору, а вниз.

Через пів години промити труби від залишків засобу та забруднень, що розчинилися, гарячою водою. Якщо з першого разу не вдасться добре прочистити труби, потрібно повторити процедуру, збільшивши обсяг складових удвічі.

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...