Усуне зморшки і пігментні плями! Маска з ефектом ботоксу із двох інгредієнтів - доступна всім

Незвичайна маска з ефектом ботокса з 2 інгредієнтів усуне зморшки, пігментні плями і омолодить клітини шкіри! Вам варто спробувати цю маску! Підходить для шкіри будь-якого віку і типів шкіри, зазначають Патріоти України.

Вона стала моєю улюбленою маскою вже після першого застосування. Основний інгредієнт маски - яєчний білок!

Білок володіє антибактеріальними властивостями. До його складу входять 8 вітамінів групи В і вітамін Е, а також важливих 15 мінералів, які необхідні для краси шкіри. Маски з яєчним білком мають відновлюючу дію: розгладжують дрібні зморшки, прискорюють процес регенерації клітин шкіри і освітлюють шкіру.

Яєчний білок чудово підходить для шкіри будь-якого віку, він допомагає зберегти молодість шкіри і усунути ознаки старіння шкіри.

Також яєчний білок володіє очисними, тонізуючими, підсушуючими властивостями і допомагає позбавлятися від чорних крапок.

Інгредієнти:

1 яєчний білок

2 чайних ложки кукурудзяного або картопляного крохмалю

Змішайте крохмаль з яєчним білком. Нанесіть маску на чисту, суху шкіру обличчя, шиї, декольте і руки. Ви можете наносити маску за допомогою кисті або ватного диска.

Як тільки маска підсохне, нанесіть другий шар маски, а потім третій. Після цього змийте маску прохолодною водою, не розтягуючи шкіру.

Цю маску рекомендується застосовувати щовечора перед сном в 20-25 днів, а потім робіть через день протягом 10 днів, після цього можна застосовувати маску 1 раз в тиждень. Наявність природного колагену в масці, робить її дуже ефективною! Результати перевершать всі ваші очікування!

Врожаю не буде! Названо сорти картоплі, які не рекомендують садити українцям

субота, 22 лютий 2025, 19:06

Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...

Не робіть помилок! Коли лаврове листя може зіпсувати страву

субота, 22 лютий 2025, 17:28

Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...