Увага - на колір! Ось як обрати якісне сало та відрізнити найкращі шматочки

Є два головних показники якісного сала. Це зовнішній вигляд та наявність м’ясного прошарку, передають Патріоти України.

Якщо хочете купити свіже сало, ретельно його роздивіться. Уникайте жовтого кольору, зернистої текстури. Також варто обережно ставитись до надмірної кількості спецій — так продавець може маскувати неприємний колір чи запах. Найкраще сало те, що з білою глянсовою консистенцією.

Придбати сало з м'ясним прошарком — гарне рішення, якщо ви шукаєте продукт для смаження чи запікання. Для соління ж краще вибрати сало без м'ясного прошарку. Також варто звернути увагу на товщину шкіри. Чим вона товща, тим сало жорсткіше. Найкраще вибрати сало без щетини.

Ви могли це не знати! Навіщо на лобовому склі чорні цятки

понеділок, 22 грудень 2025, 8:44

Багато водіїв лише нещодавно звернули увагу на, здавалося б, дрібну деталь автомобілів - чорні цятки по краях лобового скла. Хоча вони є майже в кожній машині, їхнє справжнє призначення довгий час залишалося непоміченим. Про це повідомило видання Expre...

Варто знати! Що суворо заборонено робити у Святвечір

понеділок, 22 грудень 2025, 8:15

Здавна Святвечір - це символічний день, коли родина готується до Різдва. У цей день сім’я збирається разом, вечеряє у дружній атмосфері, але без гучних веселощів. Серед наших предків існували деякі заборони. Однак вважалося, що дотримання простих прави...