Увага - на колір! Ось як обрати якісне сало та відрізнити найкращі шматочки

Є два головних показники якісного сала. Це зовнішній вигляд та наявність м’ясного прошарку, передають Патріоти України.

Якщо хочете купити свіже сало, ретельно його роздивіться. Уникайте жовтого кольору, зернистої текстури. Також варто обережно ставитись до надмірної кількості спецій — так продавець може маскувати неприємний колір чи запах. Найкраще сало те, що з білою глянсовою консистенцією.

Придбати сало з м'ясним прошарком — гарне рішення, якщо ви шукаєте продукт для смаження чи запікання. Для соління ж краще вибрати сало без м'ясного прошарку. Також варто звернути увагу на товщину шкіри. Чим вона товща, тим сало жорсткіше. Найкраще вибрати сало без щетини.

А ви це знали? Чому досвідчені господині ніколи не виливають масло від консервованих шпротів

неділя, 27 квітень 2025, 9:14

Як же смачно покласти на скибку темного хліба кілька шпротів та від душі відкусити шматок ароматного канапе. Це класика, яка завжди в моді. Отже, шпроти розійшлись, а олія в банці лишилась. Утилізувати її чи для чогось використати. Пропонуємо поцікавит...

Бережіться! ТОП-15 факторів, які можуть призвести до ранньої деменції

неділя, 27 квітень 2025, 8:30

Хоча деменція частіше виникає у людей похилого віку, щороку сотням тисяч людей діагностують деменцію в молодому віці (YOD). Про це пише Science Alert, передають Патріоти України. Епідеміолог Девід Ллевелін з Університету Ексетера каже, що вперше доведе...