Увага - на колір! Ось як обрати якісне сало та відрізнити найкращі шматочки

Є два головних показники якісного сала. Це зовнішній вигляд та наявність м’ясного прошарку, передають Патріоти України.

Якщо хочете купити свіже сало, ретельно його роздивіться. Уникайте жовтого кольору, зернистої текстури. Також варто обережно ставитись до надмірної кількості спецій — так продавець може маскувати неприємний колір чи запах. Найкраще сало те, що з білою глянсовою консистенцією.

Придбати сало з м'ясним прошарком — гарне рішення, якщо ви шукаєте продукт для смаження чи запікання. Для соління ж краще вибрати сало без м'ясного прошарку. Також варто звернути увагу на товщину шкіри. Чим вона товща, тим сало жорсткіше. Найкраще вибрати сало без щетини.

Від 1 липня для водіїв поміняють правила техогляду: Що варто знати

середа, 11 червень 2025, 18:58

В Україні від 1 липня набуде чинності обов’язкова відеофіксація процесу перевірки технічного стану транспортних засобів. Відповідно до наказу МВС від 23.05.2025 № 348 замість первісного плану — введення через 6 місяців після скасування воєнного стану, ...

Не робіть так! Дві найбільші помилки під час тренувань, які призводять до болю

середа, 11 червень 2025, 18:47

З настанням літа багато хто з нас посилює тренування, щоб досягти рельєфного літнього тіла. Але любителі фітнесу можуть зашкодити собі двома помилками при тренуваннях, передають Патріоти України з посиланням на New York Post. Оhтопед Джеймс Гладстон н...