Є два головних показники якісного сала. Це зовнішній вигляд та наявність м’ясного прошарку, передають Патріоти України.
Якщо хочете купити свіже сало, ретельно його роздивіться. Уникайте жовтого кольору, зернистої текстури. Також варто обережно ставитись до надмірної кількості спецій — так продавець може маскувати неприємний колір чи запах. Найкраще сало те, що з білою глянсовою консистенцією.
Придбати сало з м'ясним прошарком — гарне рішення, якщо ви шукаєте продукт для смаження чи запікання. Для соління ж краще вибрати сало без м'ясного прошарку. Також варто звернути увагу на товщину шкіри. Чим вона товща, тим сало жорсткіше. Найкраще вибрати сало без щетини.
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...
Виявляється, солодощі можуть бути не лише смачними, а й надзвичайно корисними для здоров’я людини. Існує один солодкий продукт, який здатен помітно подовжити життя. Про це пише ресурс Strona Zdrowia, передають Патріоти України. Швейцарські дослідники ...