В Android знайшли "режим ремонту", який стане в пригоді кожному користувачеві: Що це означає

У новій версії ОС Android 14 виявили прихований режим, про який Google не розповіла на презентації Pixel 8. Він називається Repair Mode ("Режим ремонту") і орієнтований на захист особистих даних під час ремонту смартфона, передають Патріоти України.

У цьому режимі ваш особисті дані стають недоступними, проте основна функціональність телефону залишається доступною для фахівців з обслуговування, з'ясувало видання Android Authority. Для входу і виходу з нього потрібен буде пароль від екрана блокування.

За задумом Google, впровадження "ремонтного режиму" має убезпечити користувачів Android-смартфонів від крадіжки особистих даних. Ну, а як мінімум більше не потрібно буде щоразу чистити смартфон або створювати резервну копію, якщо захочете віддати пристрій в СЦ.


Проблеми з активацією цього режиму можуть виникнути в тому випадку, якщо у телефону побитий дисплей і немає можливості ввести пароль. Але і це можна вирішити: до "пацієнта" можна під'єднати мишку і набрати символи натисканням курсора на клавіші віртуальної клавіатури.

Цікаво, що Samsung запустила аналогічну функцію ще торік ексклюзивно для своїх смартфонів і планшетів. Google планує впровадити її в грудні для власників Pixel, пізніше вона почне з'являтися на інших пристроях з Android.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...