У багатьох такий вже є: Фешн-експерти назвали наймодніший светр цієї зими (фото)

Модні експерти назвали светр, який залишатиметься у тренді весь зимовий сезон. На думку авторитетних стилістів, цієї зими в моді светри зеленого кольору, повідомляють Патріоти України.

При цьому модниці можуть вибрати як водолазку, так і джемпер, кардиган або оверсайз-светр, але обов'язково зеленого відтінку.

Цієї зими модний гардероб не обмежується чорно-білою палітрою. Так, дизайнери прагнуть показати, що зимові тренди можуть бути такими ж грайливими, як і літні. Саме тому стильний зимовий гардероб цього року має виглядати яскраво, свіжо та цікаво.

Стилісти зазначають, що светр зеленого кольору – не просто актуальний, а й необхідний тренд, здатний змінити весь образ. Зелений колір здатний освіжити образ, а також ефектно і органічно виглядатиме в дуеті з класичними зимовими речами, такими, наприклад, як чорні штани.

Пропонуємо надихнутися Instagram-добіркою стильних зимових аутфітів зі светром зеленого кольору, який вже активно носять світові модниці.

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...