Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсолом, який готується з трьох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...
Багато хто з нас звик ставити будь-які продукти до холодильника, щоб зберегти їх свіжими в літню спеку. Проте, за словами британських фахівців, це може бути помилкою. Деякі продукти, які ми часто тримаємо у холоді, насправді втрачають свої смакові якос...