Приготувати картоплю зможе будь-який кулінар. Однак є нюанси, які не завадять знати, щоб смачно зварити картоплю і вона не розвалилася в процесі приготування, передають Патріоти України.
не пригоріла і залишилася сирою всередині. Отже, треба врахувати, яку воду класти картоплю. Це важливий момент – гаряча вода чи холодна.
Картопля кладеться тільки в киплячу воду, яка має бути трохи підсоленою.Багато господарок роблять все з точністю до навпаки: очищену картоплю промивають і кладуть у холодну воду, а потім починають її варити.
Якщо закладати картоплю в гарячу воду, то з більшою часткою ймовірності вдасться зберегти вітаміни та мінерали, які містяться в картоплі.
Якщо зварити картоплю правильно, то вона забезпечить нас калієм, фосфором, кальцієм та залізом, вітамінами групи В, А, С та ін.
У холодній воді картопля швидше втратить свої вітаміни. Картопля готується на середньому вогні, тоді вона не залишиться сирою і не розвалиться.
Підвищений артеріальний тиск - одна з найпоширеніших проблем сучасності. Він збільшує ризик серцевих нападів, інсультів та проблем із нирками. Але експерти стверджують, що правильне харчування може допомогти тримати тиск під контролем без медикаментів,...
Вміння помічати ознаки брехні допомагає не тільки у повсякденному спілкуванні, а й у бізнесі чи особистих стосунках. Експерти дають кілька важливих сигналів, на які варто звертати увагу, передають Патріоти України. Основні ознаки брехні:. Порада психол...