В який день тижня ви народилися - така ви людина. Дуже точний опис!

Стародавні вавілоняни вирішили організувати свій календар навколо семи днів тижня, і кожен день відповідав одній з семи планет, видимих неозброєним оком, передають Патріоти України.

(Але планети можна використовувати в лапках, тому що дві з них – Сонце і Місяць – технічно не планети).

Понеділок управляється Місяцем

«Дитина понеділка гарна особа», вона чутлива і наповнена свіжістю і молодістю, пов’язаною з Місяцем.

Вівторок управляється Марсом

«Дитина вівторка сповнена благодаті і милосердя», точніше можна інтерпретувати як сповнена позитивної енергії і руху.

Середа управляється Меркурієм

«Дитя середи повно скорботи», його можна охарактеризувати, як людину, яка занадто багато турбується або думає.

Четвер управляється Юпітером

«Дитина четверга далеко піде» – це людина, яка буде подорожувати і вчитися чомусь новому протягом всього свого життя.

П`ятниця управляється Венерою

«Дитина п’ятниці любить і дарує» вона близька до природи Венери, тобто вона людина, яка любить.

Суббота управляється Сатурном

«Суботня дитина багато працює, щоб заробити на життя», таким чином, вона може ставитися до сатурнианскої природи, яка досить серйозна і відповідальна.

Неділя управляється Сонцем

«Але дитина, народжена в Недільний день, справедлива, мудра, добрай і весела» може ставитися до великодушної природи Сонця.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...