В очікуванні весни. Городинкам на замітку: Огірки будуть рости швидко, якщо їх підживити одним простроченим продуктом

Є продукт, який більшість дачників викидає майже завжди. Якщо знати його цінність, то стає дуже шкода. Мова йде про старий пліснявий хліб. Цей засіб дасть можливість виростити щедрий врожай огірків, передають Патріоти України.

Як зробити підживлення для огірків

Нічого складного немає. Просто треба залити хліб водою, щоб він повністю був у воді. В такому вигляді треба лишити його на 7-14 днів. Коли відчуєте запах бродіння, настій готовий до використання.

Чому він корисний для огірків? Справа в тому, що в хлібі є білки, які розпадаються в процесі бродіння. Спочатку вони розкладаються на пептиди, а потім на амінокислоти. Останні дуже добре засвоюються рослинами. В результаті підвищується врожайність, а ще рослини краще переносять негативні погодні умови.

На таке підживлення відмінно реагують не лише огірки, але й помідори. Настій треба процідити, розбавити водою у співвідношенні 1:10. Підливають під корінь.

Щоб пішло на користь: Топовий експерт назвав правильний час для першої чашки кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:40

Багато людей практично живуть на кофеїні, часто навіть не найпалкіші кавомани хапаються за чайник зразу після пробудження або щоб побороти занепад сил після обіду. Видання Express пише, що пити каву відразу після сну то не найкраща ідея. Рекс Ісап, ген...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...