Мало хто дотримується прийнятної для організму добової норми солі, а її надлишок завдає непоправної шкоди. Відмовитись від добавки повністю дуже складно, але спосіб зменшити її споживання є. Страви не будуть прісними, якщо замінити приправу на інший інгредієнт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
З усіх овочів найбільше натрію з ґрунту вбирає відома своїми корисними властивостями селера. У ній також міститься багато вітамінів та мікроелементів: залізо, калій, магній. Тому варто спробувати приготувати із неї сіль. Висушіть шматочки селери в духовці, а потім подрібніть їх у блендері. Вийде порошок, до якого також можна додати улюблені спеції. Використовуйте приправу у приготуванні.
Подивіться уважно на зображення: що ви помітили першим - сонце чи квітку? Ваш вибір може багато розповісти про ваші внутрішні потреби та спосіб сприйняття світу, передають Патріоти України. Як трактувати вибір:. Сонце. Квітка. Цей тест – чудовий спосіб...
Холодильник - одне з найбрудніших місць у домі, хоча ми рідко про це задумуємося. Там накопичуються залишки їжі, бактерії, а іноді навіть цвіль. Саме тому експерти радять ретельно мити холодильник щонайменше раз на місяць. Це не лише допоможе позбутися...