Мало хто дотримується прийнятної для організму добової норми солі, а її надлишок завдає непоправної шкоди. Відмовитись від добавки повністю дуже складно, але спосіб зменшити її споживання є. Страви не будуть прісними, якщо замінити приправу на інший інгредієнт, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
З усіх овочів найбільше натрію з ґрунту вбирає відома своїми корисними властивостями селера. У ній також міститься багато вітамінів та мікроелементів: залізо, калій, магній. Тому варто спробувати приготувати із неї сіль. Висушіть шматочки селери в духовці, а потім подрібніть їх у блендері. Вийде порошок, до якого також можна додати улюблені спеції. Використовуйте приправу у приготуванні.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...