Полуниця - смачна, але надзвичайно швидко псується. Через високий вміст води, вона може перетворитися на кашу буквально за кілька днів. Однак, є дієвий метод, як зберегти її свіжою більше тижня, передають Патріоти України.
Секрет у білому винному оцті!
Сайт The Kitchn перевірив кілька лайфхаків і виявив, що найефективніший спосіб зберігання полуниці включає звичайний інгредієнт, який є у кожного вдома — білий винний оцет.
Оцет має антисептичні властивості, які допомагають знищити бактерії та плісняву, що сприяють швидкому псуванню ягід. Це дозволяє продовжити свіжість полуниці на тиждень.
Цікаво, що другий за ефективністю метод — це просто залишити ягоди у тому вигляді, в якому вони є. Переберіть їх, викидаючи зіпсовані ягоди, і покладіть їх назад у холодильник. Часом простота справді найкраща! Цей метод також показав себе як надзвичайно ефективний, зберігаючи більшість ягід свіжими на цілий тиждень.
Цього літа червоний колір офіційно став фаворитом модних інсайдерів. Якщо раніше ми залишали його для особливих випадків - вечірок, побачень чи презентацій, - тепер його активно впроваджують у повсякденні образи. І не хто-небудь, а модниці, дизайнерки ...
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...