Полуниця - смачна, але надзвичайно швидко псується. Через високий вміст води, вона може перетворитися на кашу буквально за кілька днів. Однак, є дієвий метод, як зберегти її свіжою більше тижня, передають Патріоти України.
Секрет у білому винному оцті!
Сайт The Kitchn перевірив кілька лайфхаків і виявив, що найефективніший спосіб зберігання полуниці включає звичайний інгредієнт, який є у кожного вдома — білий винний оцет.
Оцет має антисептичні властивості, які допомагають знищити бактерії та плісняву, що сприяють швидкому псуванню ягід. Це дозволяє продовжити свіжість полуниці на тиждень.
Цікаво, що другий за ефективністю метод — це просто залишити ягоди у тому вигляді, в якому вони є. Переберіть їх, викидаючи зіпсовані ягоди, і покладіть їх назад у холодильник. Часом простота справді найкраща! Цей метод також показав себе як надзвичайно ефективний, зберігаючи більшість ягід свіжими на цілий тиждень.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...