Для тих, хто не може відмовитися від солоної та маринованої риби пропонуємо смачний рецепт. Будемо маринувати скумбрію в банці, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Беремо 2 скумбрії. Якщо рибка маленька, то можна взяти і 3 штуки. Нам потрібно випатрати рибу, зрізати хвости, плавники і голови. Ретельно промиваємо скумбрію холодною водою і ріжемо шматочками.
Також нарізаємо кільцями 3-4 цибулини середніх розмірів.
Готуємо маринад. У мисці змішуємо 1 склянку кип'яченої теплої води, 3 столові ложки солі, 1 столову ложку цукру. Додаємо пів склянки рослинної олії пів склянки оцту 9%.
Тепер кладемо в маринад чорний мелений перець. Гарненько розмішуємо маринад, щоб цукор і сіль розчинилися (саме тому краще використовувати теплу воду). Чекаємо, коли маринад повністю охолоне.
А тепер про сам процес засолювання. Беремо чисту банку або яку-небудь іншу підходящу ємність і викладаємо шарами: риба, цибуля, потім знову риба і цибуля. Можна за бажанням додати лавровий лист, зелень і 3-4 горошини перцю. Заливаємо маринадом.
Важливо: маринад зазвичай не покриває всю рибу, тому потрібно поставити зверху який-небудь гніт. Залишаємо при кімнатній температурі приблизно на 1 годину. Потім прибираємо маринуватися в холодильник.
Через 4 години рибка готова. За цей час вона відмінно встигаємо промаринуватися і просолитися, смак виходить просто неймовірний, трохи кисло-солодкий навіть. Так що спробуйте цей рецепт, вам сподобається! Приємного апетиту!
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...