Можливо, ви здивуєтесь, але існує соус, який здатен виправити смак страви, що «не вдалася». І його легко можна приготувати вдома, передають Патріоти України.
Ще більше вас може здивувати, що цей соус – гірчичний.
Попереджаємо, домашня гірчиця за цим рецептом виходить дуже міцною та гострою! Зате смачною
Інгредієнти:
гірчичний порошок – 90 г (6 ст.л. із невеликою гіркою)
сушений імбир – 0,5 ч.л.
розсіл капустяний (або огірковий) – 250 мл
оцет 9% – 0,5 ч.л.
лимонний сік – 0,5 ч.л.
цукор – 0,5 ч.л.
олія – 1 ч.л.
Приготування:
Гірчичний порошок та сушений імбир треба просіяти через сито.
Після цього – підігріваємо розсіл приблизно до 60°C, додаємо в нього оцет, лимонний сік та цукор і добре перемішуємо.
Готовий – іще гарячий розсіл – відразу додаємо в миску з гірчичним порошком і швиденько все мішаємо. Далі додаємо олію.
Після того, як соус охолоне, ставимо і зберігаємо його в холодильнику.
Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...
Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...