Вам точно сподобаються! Просто і смачно - рецепт піци за 10 хвилин

Піца користується попитом у всьому світу, чим і обумовлена велика кількість її рецептів, одним із яких поділився в Instagram great.food, передають Патріоти України.

Зазвичай для приготування цієї страви потрібно виділити немало часу, але цього разу ми розповімо про рецепт, для якого потрібно близько 10 хвилин.

ІНГРЕДІЄНТИ:

– помідор (1 шт.);

– паприка (1 шт.);

– шинка (50 г.);

– сир (70 г.);

– кетчуп (2 ст. л.);

– зелень, але її можна використовувати за бажанням;

– яйця (2 шт.);

– майонез (4 ст. л.);

– сметана (4 ст. л.);

– борошно (110 г.)

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Треба розбити яйця, додати до них майонез, сметану, перемішати це і потроху всипати туди борошно. Паралельно рекомендовано розігріти пательню з рослинною олією.

2. Підготовка начинки.

3. Тісто виливається на сковороду, зверху воно змазується кетчупом, а потім викладається начинка з шинки, помідору і паприки. Отримане треба посипати сиром, накрити кришкою і зачекати 10 хвилин. Періодично варто відкривати кришку і перевіряти, щоб тісто не було сирим або не підгоріло.

4. Подачу можна прикрасити зеленню. Смачного!

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...