Вам точно сподобаються чебуреки з такого тіста! Це фірмовий рецепт!

Чебуреки - це справжня смакота, передають Патріоти України.

Знадобиться:

  • 1 ст. кефіру
  • 1 яйце
  • сіль за смаком
  • борошна скільки візьме

Приготування:

  1. У миску вилити кефір, додати яйце, сіль збити виделкою
  2. Поступово додавати борошно і змішувати
  3. Коли тісто стане густим викласти його на стіл і замісити середнє тісто (не круто і не м'яке). Залишити його хвилин на 20 на столі.

Начинка:

Начинка класична. Фарш, спеції, багато цибулі і багато води або бульйону.

Перемішати. Начинка повинна бути рідкуватою.

Оброблення:

  1. Тісто розділити на 10 шматочків (або на скільки забажаєте)
  2. Кожен шматочок розкачати, в середину покласти ложку начинки
  3. Сформувати чебурек, краї, щоб не витік сік, прокатати качалкою
  4. Зайве тісто обрізати
  5. Смажити в розігрітій олії на середньому вогні з двох сторін до рум'яного кольору
  6. Готові чебуреки викладати на серветки
  7. Спробуйте зробити на такому тісті! Дуже смачні виходять!
  8. Смачного!

Варто знати! У якій воді потрібно прати білий одяг, щоб вивести плями

понеділок, 9 червень 2025, 19:56

Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...

Теплі чи холодні: Ось якої температури мають бути яйця для випічки

понеділок, 9 червень 2025, 19:30

Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...