Вам точно сподобаються чебуреки з такого тіста! Це фірмовий рецепт!

Чебуреки - це справжня смакота, передають Патріоти України.

Знадобиться:

  • 1 ст. кефіру
  • 1 яйце
  • сіль за смаком
  • борошна скільки візьме

Приготування:

  1. У миску вилити кефір, додати яйце, сіль збити виделкою
  2. Поступово додавати борошно і змішувати
  3. Коли тісто стане густим викласти його на стіл і замісити середнє тісто (не круто і не м'яке). Залишити його хвилин на 20 на столі.

Начинка:

Начинка класична. Фарш, спеції, багато цибулі і багато води або бульйону.

Перемішати. Начинка повинна бути рідкуватою.

Оброблення:

  1. Тісто розділити на 10 шматочків (або на скільки забажаєте)
  2. Кожен шматочок розкачати, в середину покласти ложку начинки
  3. Сформувати чебурек, краї, щоб не витік сік, прокатати качалкою
  4. Зайве тісто обрізати
  5. Смажити в розігрітій олії на середньому вогні з двох сторін до рум'яного кольору
  6. Готові чебуреки викладати на серветки
  7. Спробуйте зробити на такому тісті! Дуже смачні виходять!
  8. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...