
Чебуреки - це справжня смакота, передають Патріоти України.
Знадобиться:
- 1 ст. кефіру
- 1 яйце
- сіль за смаком
- борошна скільки візьме
Приготування:
- У миску вилити кефір, додати яйце, сіль збити виделкою
- Поступово додавати борошно і змішувати
- Коли тісто стане густим викласти його на стіл і замісити середнє тісто (не круто і не м'яке). Залишити його хвилин на 20 на столі.
Начинка:
Начинка класична. Фарш, спеції, багато цибулі і багато води або бульйону.
Перемішати. Начинка повинна бути рідкуватою.
Оброблення:
- Тісто розділити на 10 шматочків (або на скільки забажаєте)
- Кожен шматочок розкачати, в середину покласти ложку начинки
- Сформувати чебурек, краї, щоб не витік сік, прокатати качалкою
- Зайве тісто обрізати
- Смажити в розігрітій олії на середньому вогні з двох сторін до рум'яного кольору
- Готові чебуреки викладати на серветки
- Спробуйте зробити на такому тісті! Дуже смачні виходять!
- Смачного!
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...