Чебуреки - це справжня смакота, передають Патріоти України.
Знадобиться:
- 1 ст. кефіру
- 1 яйце
- сіль за смаком
- борошна скільки візьме
Приготування:
- У миску вилити кефір, додати яйце, сіль збити виделкою
- Поступово додавати борошно і змішувати
- Коли тісто стане густим викласти його на стіл і замісити середнє тісто (не круто і не м'яке). Залишити його хвилин на 20 на столі.
Начинка:
Начинка класична. Фарш, спеції, багато цибулі і багато води або бульйону.
Перемішати. Начинка повинна бути рідкуватою.
Оброблення:
- Тісто розділити на 10 шматочків (або на скільки забажаєте)
- Кожен шматочок розкачати, в середину покласти ложку начинки
- Сформувати чебурек, краї, щоб не витік сік, прокатати качалкою
- Зайве тісто обрізати
- Смажити в розігрітій олії на середньому вогні з двох сторін до рум'яного кольору
- Готові чебуреки викладати на серветки
- Спробуйте зробити на такому тісті! Дуже смачні виходять!
- Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...