Вам точно сподобаються чебуреки з такого тіста! Це фірмовий рецепт!

Чебуреки - це справжня смакота, передають Патріоти України.

Знадобиться:

  • 1 ст. кефіру
  • 1 яйце
  • сіль за смаком
  • борошна скільки візьме

Приготування:

  1. У миску вилити кефір, додати яйце, сіль збити виделкою
  2. Поступово додавати борошно і змішувати
  3. Коли тісто стане густим викласти його на стіл і замісити середнє тісто (не круто і не м'яке). Залишити його хвилин на 20 на столі.

Начинка:

Начинка класична. Фарш, спеції, багато цибулі і багато води або бульйону.

Перемішати. Начинка повинна бути рідкуватою.

Оброблення:

  1. Тісто розділити на 10 шматочків (або на скільки забажаєте)
  2. Кожен шматочок розкачати, в середину покласти ложку начинки
  3. Сформувати чебурек, краї, щоб не витік сік, прокатати качалкою
  4. Зайве тісто обрізати
  5. Смажити в розігрітій олії на середньому вогні з двох сторін до рум'яного кольору
  6. Готові чебуреки викладати на серветки
  7. Спробуйте зробити на такому тісті! Дуже смачні виходять!
  8. Смачного!

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...