Вам точно сподобаються! Корисний та поживний десерт: Запечені яблука з гарбузом за рецептом українського шеф-кухаря

Український кухар та учасник реаліті-шоу "Пекельна кухня" Олександр Громлюкподілився рецептом запечених яблук з гарбузом, передають Патріоти України.

  • Яблука – 300 гр;
  • Гарбуз – 40 гр;
  • В'ялена вишня – 15 гр;
  • Горіхи – 15 гр;
  • Фініковий сироп – 40 гр.

Приготування:

  1. Ретельно помийте яблука. Обережно зріжте з них верхівки, але не викидайте. Також позбудьтеся серединки: насіння видаліть, а м'якіть поріжте дрібними шматочками;
  2. Почистіть гарбуз та наріжте його дрібними кубиками. Перемішайте з вишнею, горіхами і полийте фініковим сиропом;
  3. Цією сумішшю заправте серединку яблука. Закрийте його верхівкою та поставте у розігріту до 180°С духовку;
  4. Випікайте фрукт упродовж 10-15 хвилин.

Хіти тижня. Народні прикмети на 6 квітня: Українці спрадавна вважали цей день вдалим для рибної ловлі на річках. Що клювало

неділя, 6 квітень 2025, 7:05

6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...

Будуть проблеми! Кінолог назвав три породи собак, яких би він ніколи не заводив

неділя, 6 квітень 2025, 6:30

Мати собаку – це велике зобов’язання, яку б породу ви не вибрали. Але кожна собака також має свої особливості, деякі породи більше підходять досвідченим власникам або власникам без маленьких дітей вдома. Інші потребують більше фізичних вправ чи стимуля...