Вам це теж під силу! Секрет ресторанної смаженої риби: Ось що кухарі роблять з продуктом

Смажену рибу любить багато хто. Але не завжди вдається приготувати її ідеально. У приготуванні багато залежить від самого продукту, передають Патріоти України.

Ідеальна риба — м'яка всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Іноді риба виходить сухою, розпадається на шматки абощо. Разом із ProstoWay розповідаємо, що роблять кухарі, щоб уникнути такої неприємної ситуації.

Секрет майстерності професійних кухарів у тому, що вони знають, коли солити рибу. Поширеною помилкою є додавання солі перед обсмажуванням.

Професіонали ж роблять інакше: додають сіль наприкінці приготування, не на рибу, а на олію, в якій вона смажиться. Саме таким чином риба не пересолиться: вона візьме з олії лише необхідну кількість солі.

М'ясо риби не втратить вологу і на шматочках буде апетитна скоринка, адже сіль сприяє утворенню рум'яної оболонки. Смак стає більш яскравим, бо сіль підкреслює природні смакові якості риби.

Обов’язково позбудьтеся цього зі спальні: Популярна річ шкодить вашому здоров’ю

понеділок, 17 листопад 2025, 9:12

Спальня має бути місцем відпочинку, але один поширений аксесуар може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Йдеться про декоративні подушки, які більшість людей ніколи не перуть. З часом вони стають справжнім осередком пилових кліщів, бактерій і грибків, ...

Як часто треба міняти постільну білизну? Експерти дають однозначну відповідь

понеділок, 17 листопад 2025, 8:15

Ми проводимо в ліжку третину життя, і навіть після душу на простирадлах залишається піт, відмерлі клітини шкіри, волосся й мікроби. Якщо не прати постіль регулярно, вона стає ідеальним середовищем для бактерій і грибків, що можуть викликати алергію, ви...