Смажену рибу любить багато хто. Але не завжди вдається приготувати її ідеально. У приготуванні багато залежить від самого продукту, передають Патріоти України.
Ідеальна риба — м'яка всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Іноді риба виходить сухою, розпадається на шматки абощо. Разом із ProstoWay розповідаємо, що роблять кухарі, щоб уникнути такої неприємної ситуації.
Секрет майстерності професійних кухарів у тому, що вони знають, коли солити рибу. Поширеною помилкою є додавання солі перед обсмажуванням.
Професіонали ж роблять інакше: додають сіль наприкінці приготування, не на рибу, а на олію, в якій вона смажиться. Саме таким чином риба не пересолиться: вона візьме з олії лише необхідну кількість солі.
М'ясо риби не втратить вологу і на шматочках буде апетитна скоринка, адже сіль сприяє утворенню рум'яної оболонки. Смак стає більш яскравим, бо сіль підкреслює природні смакові якості риби.
Любов до кота - це не тільки ласощі та увага, а й правильне харчування. Деякі продукти, які здаються нам безпечними, для пухнастих улюбленців можуть бути смертельно небезпечними, передають Патріоти України. Топ-10 продуктів, заборонених для котів:. Пор...
Багато українців все ще обігрівають свої оселі дровами в холодну пору року. Для опалення найчастіше використовують три типи порід дерев: твердолистяні, хвойні та м’яколистяні. Про те, які дрова найдешевші у жовтні 2025 року та чи варто їх купувати, са...