Вам це теж під силу! Секрет ресторанної смаженої риби: Ось що кухарі роблять з продуктом

Смажену рибу любить багато хто. Але не завжди вдається приготувати її ідеально. У приготуванні багато залежить від самого продукту, передають Патріоти України.

Ідеальна риба — м'яка всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Іноді риба виходить сухою, розпадається на шматки абощо. Разом із ProstoWay розповідаємо, що роблять кухарі, щоб уникнути такої неприємної ситуації.

Секрет майстерності професійних кухарів у тому, що вони знають, коли солити рибу. Поширеною помилкою є додавання солі перед обсмажуванням.

Професіонали ж роблять інакше: додають сіль наприкінці приготування, не на рибу, а на олію, в якій вона смажиться. Саме таким чином риба не пересолиться: вона візьме з олії лише необхідну кількість солі.

М'ясо риби не втратить вологу і на шматочках буде апетитна скоринка, адже сіль сприяє утворенню рум'яної оболонки. Смак стає більш яскравим, бо сіль підкреслює природні смакові якості риби.

Народні прикмети на 16 листопада: Чому по дому не варто ходити босоніж та перераховувати дрібні гроші

неділя, 16 листопад 2025, 7:08

Православне свято 16 листопада за новим календарем (29 листопада за старим) - день пам'яті апостола Левія Матвія, автора Євангелія від Матвія. У народному календарі - Матвіїв день. За юліанським календарем - день пам'яті святих мучеників Акепсима єписк...

Є секрет! Що потрібно їсти вранці, щоб схуднути

неділя, 16 листопад 2025, 6:42

Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...