Смажену рибу любить багато хто. Але не завжди вдається приготувати її ідеально. У приготуванні багато залежить від самого продукту, передають Патріоти України.
Ідеальна риба — м'яка всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Іноді риба виходить сухою, розпадається на шматки абощо. Разом із ProstoWay розповідаємо, що роблять кухарі, щоб уникнути такої неприємної ситуації.
Секрет майстерності професійних кухарів у тому, що вони знають, коли солити рибу. Поширеною помилкою є додавання солі перед обсмажуванням.
Професіонали ж роблять інакше: додають сіль наприкінці приготування, не на рибу, а на олію, в якій вона смажиться. Саме таким чином риба не пересолиться: вона візьме з олії лише необхідну кількість солі.
М'ясо риби не втратить вологу і на шматочках буде апетитна скоринка, адже сіль сприяє утворенню рум'яної оболонки. Смак стає більш яскравим, бо сіль підкреслює природні смакові якості риби.
У кожного знаку зодіаку є своя тотемна тварина, яка відображає його характер, енергію та життєві уроки. Ось як вони виглядають, передають Патріоти України. Тотемна тварина може стати справжнім керівництвом у житті та допомогти розібратися в своїх сильн...
У стосунках однією з основних складових є довіра. Але навіть маленькі, здавалося б, безневинні слова можуть серйозно пошкодити цей важливий зв'язок, передають Патріоти України. Психологи наголошують, що деякі фрази можуть призвести до зростання напруг...