Вам це теж під силу! Секрет ресторанної смаженої риби: Ось що кухарі роблять з продуктом

Смажену рибу любить багато хто. Але не завжди вдається приготувати її ідеально. У приготуванні багато залежить від самого продукту, передають Патріоти України.

Ідеальна риба — м'яка всередині, з хрусткою скоринкою зовні. Іноді риба виходить сухою, розпадається на шматки абощо. Разом із ProstoWay розповідаємо, що роблять кухарі, щоб уникнути такої неприємної ситуації.

Секрет майстерності професійних кухарів у тому, що вони знають, коли солити рибу. Поширеною помилкою є додавання солі перед обсмажуванням.

Професіонали ж роблять інакше: додають сіль наприкінці приготування, не на рибу, а на олію, в якій вона смажиться. Саме таким чином риба не пересолиться: вона візьме з олії лише необхідну кількість солі.

М'ясо риби не втратить вологу і на шматочках буде апетитна скоринка, адже сіль сприяє утворенню рум'яної оболонки. Смак стає більш яскравим, бо сіль підкреслює природні смакові якості риби.

Що категорично не можна давати котам: ТОП-10 продуктів, які можуть вбити вашого улюбленця

понеділок, 20 жовтень 2025, 23:10

Любов до кота - це не тільки ласощі та увага, а й правильне харчування. Деякі продукти, які здаються нам безпечними, для пухнастих улюбленців можуть бути смертельно небезпечними, передають Патріоти України. Топ-10 продуктів, заборонених для котів:. Пор...

Є нюанси: Які дрова найдешевші та чи підходять вони для опалення

понеділок, 20 жовтень 2025, 17:50

Багато українців все ще обігрівають свої оселі дровами в холодну пору року. Для опалення найчастіше використовують три типи порід дерев: твердолистяні, хвойні та м’яколистяні. Про те, які дрова найдешевші у жовтні 2025 року та чи варто їх купувати, са...