Смак ароматного напою залежить від пропорцій складників – кави, цукру, води та вершків, форми чашки і температури окропу, передають Патріоти України.
Без кави не обходиться жоден ранок. Смачна, запашна та бадьора – її готують по-різному. Хтось любить заварну з кавової машинки чи турки, а дехто п’є розчинну. Головне, зранку не дуже хочеться витрачати багато часу на приготування свого улюбленого напою. Розповідаємо про швидкий спосіб заварювання смачної кави прямо в чашці. Вам знадобиться лише кілька хвилин почекати – і ароматний напій готовий.
Щоб відштовхнути від себе людей, не обов’язково когось ображати. Іноді достатньо кількох слів, сказаних без роздумів. Начебто нічого особливого — а все ж таки вони залишаються у голові співрозмовника надовго. Психологія показує, що саме на перший погля...
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...