Вам знадобиться всього два яйця, капуста і 10 хвилин щоб приготувати чудову вечерю

Маючи в холодильнику навіть найпростіші продукти можна приготувати дуже смачну, а головне корисну і легку для травної системи вечерю. Навіть зі звичайної капусти вдасться зробити шедевр, який зметуть зі столу за пару хвилин і попросять добавки, передають Патріоти України.

Складові:

капуста - 300 гр .;
яйця - 2 шт .;
борошно - 2-3 ст. л .;
кунжут - 1 ст. л .;
сіль - 1 ч.л .;
чорний мелений перець - 1/2 ч.л .;
олія - 2 ч.л .;
сметана.


Процес приготування

Необхідно нашаткувати 300 гр. капусти, і вбити до неї 2 яйця.

Зверху додається чайна ложка солі і все перемішується.

Далі вноситься пів чайної ложки меленого перцю, мука і все знову перемішується.



Суміш викладається на розігріту сковорідку, змащену олією.

Вона вирівнюється в млинець і зверху прокидається кунжут.
Сковорідка накривається кришкою і залишається на середньому вогні на 10 хв. Підсмажений млинець перевертається і тушиться ще 10 хвилин під кришкою.

Далі він нарізається на кубики і подається на стіл зі сметаною. Бажано їсти блюдо теплим, так воно смачніше.



От у чому секрет! Три прості хитрощі, які допоможуть приготувати картоплю з апетитною скоринкою

четвер, 2 травень 2024, 14:10

При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...

Краща, ніж магазинна! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 11:13

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...