Вам знадобиться всього два яйця, капуста і 10 хвилин щоб приготувати чудову вечерю

Маючи в холодильнику навіть найпростіші продукти можна приготувати дуже смачну, а головне корисну і легку для травної системи вечерю. Навіть зі звичайної капусти вдасться зробити шедевр, який зметуть зі столу за пару хвилин і попросять добавки, передають Патріоти України.

Складові:

капуста - 300 гр .;
яйця - 2 шт .;
борошно - 2-3 ст. л .;
кунжут - 1 ст. л .;
сіль - 1 ч.л .;
чорний мелений перець - 1/2 ч.л .;
олія - 2 ч.л .;
сметана.


Процес приготування

Необхідно нашаткувати 300 гр. капусти, і вбити до неї 2 яйця.

Зверху додається чайна ложка солі і все перемішується.

Далі вноситься пів чайної ложки меленого перцю, мука і все знову перемішується.



Суміш викладається на розігріту сковорідку, змащену олією.

Вона вирівнюється в млинець і зверху прокидається кунжут.
Сковорідка накривається кришкою і залишається на середньому вогні на 10 хв. Підсмажений млинець перевертається і тушиться ще 10 хвилин під кришкою.

Далі він нарізається на кубики і подається на стіл зі сметаною. Бажано їсти блюдо теплим, так воно смачніше.



Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...