Вам знадобиться всього два яйця, капуста і 10 хвилин щоб приготувати чудову вечерю

Маючи в холодильнику навіть найпростіші продукти можна приготувати дуже смачну, а головне корисну і легку для травної системи вечерю. Навіть зі звичайної капусти вдасться зробити шедевр, який зметуть зі столу за пару хвилин і попросять добавки, передають Патріоти України.

Складові:

капуста - 300 гр .;
яйця - 2 шт .;
борошно - 2-3 ст. л .;
кунжут - 1 ст. л .;
сіль - 1 ч.л .;
чорний мелений перець - 1/2 ч.л .;
олія - 2 ч.л .;
сметана.


Процес приготування

Необхідно нашаткувати 300 гр. капусти, і вбити до неї 2 яйця.

Зверху додається чайна ложка солі і все перемішується.

Далі вноситься пів чайної ложки меленого перцю, мука і все знову перемішується.



Суміш викладається на розігріту сковорідку, змащену олією.

Вона вирівнюється в млинець і зверху прокидається кунжут.
Сковорідка накривається кришкою і залишається на середньому вогні на 10 хв. Підсмажений млинець перевертається і тушиться ще 10 хвилин під кришкою.

Далі він нарізається на кубики і подається на стіл зі сметаною. Бажано їсти блюдо теплим, так воно смачніше.



Їсти з шкіркою чи чистити? Правда про фрукти та овочі, якої не розкажуть продавці

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:12

Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...

Народні прикмети на 10 жовтня. Що цього дня здавна робили українці, аби позбутись хвороб і бід

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:10

10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...