Вам знадобиться всього два яйця, капуста і 10 хвилин щоб приготувати чудову вечерю

Маючи в холодильнику навіть найпростіші продукти можна приготувати дуже смачну, а головне корисну і легку для травної системи вечерю. Навіть зі звичайної капусти вдасться зробити шедевр, який зметуть зі столу за пару хвилин і попросять добавки, передають Патріоти України.

Складові:

капуста - 300 гр .;
яйця - 2 шт .;
борошно - 2-3 ст. л .;
кунжут - 1 ст. л .;
сіль - 1 ч.л .;
чорний мелений перець - 1/2 ч.л .;
олія - 2 ч.л .;
сметана.


Процес приготування

Необхідно нашаткувати 300 гр. капусти, і вбити до неї 2 яйця.

Зверху додається чайна ложка солі і все перемішується.

Далі вноситься пів чайної ложки меленого перцю, мука і все знову перемішується.



Суміш викладається на розігріту сковорідку, змащену олією.

Вона вирівнюється в млинець і зверху прокидається кунжут.
Сковорідка накривається кришкою і залишається на середньому вогні на 10 хв. Підсмажений млинець перевертається і тушиться ще 10 хвилин під кришкою.

Далі він нарізається на кубики і подається на стіл зі сметаною. Бажано їсти блюдо теплим, так воно смачніше.



Штори після прання чисті, але виглядають зіпсованими? Ось помилки, які роблять майже всі

п’ятниця, 19 грудень 2025, 6:15

Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...

Треба лише три інгредієнти! Запечена картопля матиме неймовірно хрустку скоринку

п’ятниця, 19 грудень 2025, 5:40

Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...