Вареники з капустою частіше готують взимку, коли хочеться більш ситних страв. М'яке повітряне тісто та соковита начинка - гурмани оцінять таке частування, передають Патріоти України.
Щоб вироби вийшли ідеальними та не розварювалися, потрібно додати секретний інгредієнт.Вареники з капустою краще готувати із заварного тіста. Для нього знадобляться:
Начинка готується з:
Спочатку потрібно приготувати начинку - вона повинна встигнути охолонути. Наріжте капусту, примніть її руками і обсмажте на олії на протязі 10 хвилин.
Цибулю потрібно дрібно нарізати, а моркву – натерти на крупній тертці. Додайте їх до капусти та обсмажуйте до повної готовності. В кінці посоліть, поперчіть овочі та додайте цукор.
Тісто для вареників готується дуже легко: у глибокій мисці змішайте яйце з сіллю та олією. Просійте борошно і з'єднайте з яєчною сумішшю, посоліть її і влийте окріп. Замішуйте тісто ложкою, потім руками. Борошна може знадобитися більше.
Вимішуйте еластичне тісто до моменту, коли воно перестане липнути до рук. Розкотіть його в пласт, сформуйте склянкою кружечки, в які потрібно викласти начинку та защипнути краї вареників.
Закип'ятіть воду, трохи підсоліть її і варіть вареники з капустою протягом трьох хвилин після повторного закипання води. Страву подають зі смаженою цибулею або сметаною. Смачного
7 червня за новим календарним стилем (20 червня - за старим) - день пам'яті Феодота Анкірського. У народі день прозвали Федот Урожайник. За старим календарним стилем цього дня відзначають третє обрітення глави Пророка, Предтечі і Хрестителя Господнього...
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...