Вареники з капустою частіше готують взимку, коли хочеться більш ситних страв. М'яке повітряне тісто та соковита начинка - гурмани оцінять таке частування, передають Патріоти України.
Щоб вироби вийшли ідеальними та не розварювалися, потрібно додати секретний інгредієнт.Вареники з капустою краще готувати із заварного тіста. Для нього знадобляться:
Начинка готується з:
Спочатку потрібно приготувати начинку - вона повинна встигнути охолонути. Наріжте капусту, примніть її руками і обсмажте на олії на протязі 10 хвилин.
Цибулю потрібно дрібно нарізати, а моркву – натерти на крупній тертці. Додайте їх до капусти та обсмажуйте до повної готовності. В кінці посоліть, поперчіть овочі та додайте цукор.
Тісто для вареників готується дуже легко: у глибокій мисці змішайте яйце з сіллю та олією. Просійте борошно і з'єднайте з яєчною сумішшю, посоліть її і влийте окріп. Замішуйте тісто ложкою, потім руками. Борошна може знадобитися більше.
Вимішуйте еластичне тісто до моменту, коли воно перестане липнути до рук. Розкотіть його в пласт, сформуйте склянкою кружечки, в які потрібно викласти начинку та защипнути краї вареників.
Закип'ятіть воду, трохи підсоліть її і варіть вареники з капустою протягом трьох хвилин після повторного закипання води. Страву подають зі смаженою цибулею або сметаною. Смачного
Зелена цибуля – популярна складова багатьох страв, яка надає їм свіжості та аромату. Проте часто вона втрачає свій вигляд і смак вже за кілька днів після покупки. Причина цього – неправильне зберігання, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz про...
З приходом весни мухи починають виходити із зимової сплячки, шукаючи тепла, їжі та ідеальних місць для відкладання яєць. На жаль, ваш дім часто є ідеальним притулком для цих шкідників, і це не тільки дратує, але й загрожує здоров’ю, оскільки мухи можут...