Варіант є! Чим замінити борошно для приготування сирників, щоб було смачно

Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно, передають Патріоти України.

Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хочеться вводити до складу інгредієнтів. Зокрема, страва виходить не такою смачною та ніжною, бо борошно «забиває» сирники.

Чим можна її замінити?

Цей інгредієнт є на полиці будь-якої господині. Йдеться, звичайно, про манну крупу. Смак її приємніший, тому манка значно краще «вписується» до складу сирників.

На стандартну порцію сиру слід брати кілька великих ложок крупи. Також манку можна сміливо використовувати для панування.

Якщо з якихось причин і манна крупа вам не смакує, то варто звернути увагу на рисове борошно.

Якщо тісто для сирників вийшло занадто вологим, цей компонент швидко впорається з недоліком. Також сирники на рисовому борошні будуть дуже смачними та ніжними.

Інші кулінари вибирають кукурудзяне борошно. Воно чудово справляється зі своїми безпосередніми завданнями та допомагає надати сирникам апетитного кольору.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Ароматне м’ясо по-тайськи, що тане в роті

неділя, 18 серпень 2024, 19:00

Якщо ви хочете приготувати оригінально м’ясо до гарніру, то пропонуємо вам цей рецепт. Смак вразить овочевими нотками та ніжністю м’ясних волокон, передають Патріоти України. Інгредієнти:М’ясо – 0,5 кг.Цибуля – 2 шт.Болгарський перець – 1 шт.Огірки сві...

Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

неділя, 18 серпень 2024, 14:00

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...