Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно, передають Патріоти України.
Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хочеться вводити до складу інгредієнтів. Зокрема, страва виходить не такою смачною та ніжною, бо борошно «забиває» сирники.
Цей інгредієнт є на полиці будь-якої господині. Йдеться, звичайно, про манну крупу. Смак її приємніший, тому манка значно краще «вписується» до складу сирників.
На стандартну порцію сиру слід брати кілька великих ложок крупи. Також манку можна сміливо використовувати для панування.
Якщо з якихось причин і манна крупа вам не смакує, то варто звернути увагу на рисове борошно.
Якщо тісто для сирників вийшло занадто вологим, цей компонент швидко впорається з недоліком. Також сирники на рисовому борошні будуть дуже смачними та ніжними.
Інші кулінари вибирають кукурудзяне борошно. Воно чудово справляється зі своїми безпосередніми завданнями та допомагає надати сирникам апетитного кольору.
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...