Готові поповнити свою кулінарну книгу новим рецептом смачної вечері? Цей пиріг із фаршем можна подавати і гарячим, і у ролі холодної закуски, зазначають Патріоти України.
Рецепт, що не потребує кулінарних вмінь. Лише зовсім трохи часу і любові. Дивуйте своїх рідних частіше!
Для тіста:
Для начинки:
І насіння кунжуту для декору.
Як приготувати?
Збиваємо яйця і додаємо сметану. Окремо просіюємо борошно і змішуємо його із розпушувачем. Додаємо сіль і поєднуємо обидві маси.
Обсмажуємо фарш на сковорідці. Додаємо подрібнену цибулю та спеції. Готово орієнтовно за 10 хвилин.
Змащуємо маслом форму для випікання та викладаємо у неї частину тіста. Зверху – фарш, подрібнена зелень і тертий сир. І тільки після прикриваємо пиріг залишками тіста і посипаємо кунжутом.
Випікаємо 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного! А яка улюблена вечеря у вашій сім’ї?
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...