Варто включити до меню! Названо найбільш корисні каші, які допоможуть схуднути і повернуть здоров'я

Каші є обов'язковим елементом здорового раціону. Вони дуже корисні, поживні, в них є вітаміни та вони допомагають тримати вагу в нормі. Як зазначають дієтологи, каші перетравлюються не менше 4 годин, тому чудово вгамовують відчуття голоду і насичують організм, передають Патріоти України.

Фахівці відзначають, що найбільш корисні крупи - необроблені. Вони нормалізують рівень цукру в крові, корисні для діабетиків, насичують організм вітамінами групи B, великою кількістю мінералів і рослинних білків.

Самі корисні каші:

  • Перлова
  • Вівсяна
  • Пшоняна
  • Кукурудзяна
  • Пшенична

Ці крупи краще не варити, а заливати на ніч окропом, гарячою мінеральною водою або кефіром. Це дозволить зберегти всі корисні речовини та досягти кращих результатів у схудненні.

Для схуднення також підходить гречана крупа, рисова і пшенична. Гречана дієта дозволить скинути до 4-6 кг за тиждень. Її можна їсти без обмеження і виключити сіль, соуси та приправи. Рис допомагає очистити кишківник, але з такою кашею слід бути обережними. Пшенична каша регулює обмін речовин, знижує рівень холестерину і виводить токсини.

Кукурудзяна каша активізує вироблення обміну ферментів, її ще називають "їжею красунь", оскільки вона сприятливо впливає на стан волосся, шкіри та нігтів. Вівсяна каша допомагає очистити організм від токсинів і надає протимікробну дію.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...