
Регулярне вживання апельсинового соку сприяє зниженню рівня холестерину (ЛПНЩ). Це показав експеримент, в якому взяло участь 129 осіб, які працюють на виробництві з виготовлення апельсинового соку (26 жінок і 103 чоловіки), передають Патріоти України.
Про це повідомляє сайт U-news. 41 відсоток людей випивали майже 500 мілілітрів (дві чашки) апельсинового соку в день протягом року. 59 відсотків працівників виробництва не вживали напій. За результатами експерименту, у любителів апельсинового соку рівень холестерину (ЛПНЩ) виявився значно нижче рівня тих, хто його не пив, а також відзначалося поліпшення змісту вітаміну С і фолієвої кислоти. Вчені прийшли до висновку, що регулярне вживання яскравого напою сприяє зниженню артеріального тиску.
Другим продуктом, що надає благотворну дію на серцево-судинну систему, був названий авокадо. До його складу входять вітаміни Е і B, а також калій, мідь, залізо, ніацин, фолієва кислота, мононасиченi жири і розчинна клітковина.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Їхня назва походить від латинського succus - “сік”, адже головний резервуар води ховається всередині м’ясистого стебла. В пустелі дощі випадають рідко, а пекуче сонце миттєво випаровує вологу. Щоб зберегти дорогоцінну воду, кактуси покриваються товстою...