Регулярне вживання апельсинового соку сприяє зниженню рівня холестерину (ЛПНЩ). Це показав експеримент, в якому взяло участь 129 осіб, які працюють на виробництві з виготовлення апельсинового соку (26 жінок і 103 чоловіки), передають Патріоти України.
Про це повідомляє сайт U-news. 41 відсоток людей випивали майже 500 мілілітрів (дві чашки) апельсинового соку в день протягом року. 59 відсотків працівників виробництва не вживали напій. За результатами експерименту, у любителів апельсинового соку рівень холестерину (ЛПНЩ) виявився значно нижче рівня тих, хто його не пив, а також відзначалося поліпшення змісту вітаміну С і фолієвої кислоти. Вчені прийшли до висновку, що регулярне вживання яскравого напою сприяє зниженню артеріального тиску.
Другим продуктом, що надає благотворну дію на серцево-судинну систему, був названий авокадо. До його складу входять вітаміни Е і B, а також калій, мідь, залізо, ніацин, фолієва кислота, мононасиченi жири і розчинна клітковина.
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...