Британські вчені з'ясували, що вберегти себе від онкологічних захворювань допоможе простий відвар з кореня кульбаби. Подібні засоби можна придбати в будь-якій аптеці. Відвар з кореня кульбаби використовують також для посилення секреції травних залоз у вигляді жовчогінний засіб. Також такий відвар має кровоочисні, проносні і спазмолітичні властивості, передають Патріоти України.
До слова, листя і стебла кульбаби нерідко використовують в їжу. Наприклад - в салати або супи. Вони містять вітамін В2. З сушених коренів роблять "кульбабкову каву". З квіток роблять варення і вино. А з бутонів, що розкрилисяг отують мед.
Лабораторні дослідження показали, що кульбаба може вбивати певні бактерії та інші мікроби. Було також виявлено, що вона володіє протираковими властивостями. Згідно з дослідженнями, квітка багата антиоксидантами, а це великий плюс при боротьбі з онкологією. Кульбаба має естрогенну активність і, отже, може зменшувати ріст ракових клітин.
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...