
Недавнє дослідження японського вченого з Токійського університету Айка Аракеляна показало, що найкориснішим фруктом є ківі. Фахівець наголосив, що в ньому міститься більше вітамінів і мінералів, ніж у 27-ми інших фруктах, які були досліджені ним та його командою. Водночас у ківі майже немає калорій, передають Патріоти України.
Чим корисне ківі? Насамперед великою кількістю харчових волокон, вітамінів С та Е, фолієвої кислоти, антиоксидантів та інших корисних речовин. У двох середніх порціях ківі міститься стільки ж калію, як в одному банані, а ось калорій майже немає. Тому цей фрукт можна їсти тим, хто слідкує за своєю вагою.
Завдяки такому особливому складу, ківі рекомендують їсти людям похилого віку. Якщо вживати його регулярно, воно допоможе зміцнити кістки й судини, вивести з організму токсини та нормалізувати травлення. Також ківі допомагає виводити з організму холестерин, нормалізувати сон, зміцнити здоров'я шкіри та очей.
Багаторазове використання олії під час смаження може бути небезпечним, але не завжди. Головний ризик полягає в тому, що при повторному нагріванні жиру утворюються токсичні та канцерогенні сполуки, які потрапляють у їжу. Особливо шкідливо, якщо олія пер...
Заварювання чаю для більшості людей - справа звична й майже автоматична. Ми кидаємо пакетик у чашку, чекаємо кілька хвилин і, не замислюючись, віджимаємо його ложкою. Цей жест здається дрібницею, на яку не варто звертати увагу, передають Патріоти Украї...