Варто взяти із собою: Менеджерка готелю пояснила, чому краще не користуватися шампунями в готелях (відео)

Людям варто відмовитися від використання засобів гігієни, які пропонують готелі. Про це розповіла менеджерка готелю під ніком travelinghotelmanager у TikTok, передають Патріоти України.

В одному зі своїх відео жінка закликала не використовувати шампуні, кондиціонери та гелі для душу, які стоять у ванних кімнатах готельних номерів. Зокрема, йдеться про повнорозмірні банки.

"Чому? Тому що вони ненадійні. Вони можуть відриватися, і попередній гість може покласти туди все, що захоче. У них можна наносити фарбу для волосся, відбілювач, що завгодно, ніколи ними не користуйтеся", — пояснює автор відео.

Туристичний консультант радить завжди приносити з собою шампунь, кондиціонер і гель для душу невеликого розміру, щоб уникнути ризику, пов'язаного з вмістом банок у готелях.

У разі, якщо людина забула взяти з собою в подорож необхідні засоби гігієни, блогерка пропонує підійти до стійки реєстрації готелю та попросити свіжий набір або міні упаковку.

Ви будете здивовані! Що улюблений жанр фільмів може розповісти про ваш мозок - дослідження

субота, 28 вересень 2024, 22:10

Учені встановили, що вибір жанру фільмів пов'язаний із тим, як мозок обробляє емоції. Про це пише доктор філософії, експерт із сенсорних досліджень у Ньюфаундленді Ейнслі Хоторн у своєму матеріалі для видання Psychology Today із посиланням на нещодавнє...

Не псуватимуться до двох тижнів! Названо несподіване місце на кухні, де найкраще зберігати банани

субота, 28 вересень 2024, 19:00

Банани – це один із найпопулярніших видів фруктів. Вони чудово заміняють сніданок, слугують в якості перекусу, а також використовуються для приготування різноманітних десертів, передають Патріоти України. Але, купувати їх у великій кількості неможливо,...