
Процес приготування млинців може стати стресовим, якщо млинці то не відстають від сковорідки, то рвуться, то не пропікаються, передають Патріоти України.
Тому спершу потрібно зробити чимало спроб навчитися готувати ідеальне тісто.
Врахуйте певні моменти, щоб наступного разу млинці обов’язково вийшли смачними.
Сковорідка
Млинці не вийдуть на «неправильній» сковорідці.
По-перше, на дні посуду не повинно бути подряпин.
По-друге, сковорідка має бути чавунною та з товстим дном.
Сода
Якщо додавати в тісто дуже багато соди, млинці обов’язково прилипатимуть до поверхні сковороди.
Кулінари рекомендують взагалі відмовитися від цього інгредієнта на користь розпушувача.
Вогонь
Помилка господарок у тому, що вони смажать млинці, а не печуть.
Млинці печуть на краплі олії та середньому вогні.
На великому вогні млинці погорять, на маленькому тісто залишиться лежати на сковороді гумовим пластом.
Тісто
Тісто не повинно бути надто рідким або густим.
Ідеальне тісто те, яке повільно стікає з ложки.
Щоб тісто вийшло однорідної консистенції, вливайте молоко чи кефір поступово, розмішуючи тісто вінчиком.
Крохмаль
Ще один спосіб, як скріпити тісто, щоб воно стало еластичним.
Замість соди чи розпушувача додайте на один кілограм тіста 50 г крохмалю.
Млинці не будуть рватись, та вийдуть набагато смачнішими.
Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...