Процес приготування млинців може стати стресовим, якщо млинці то не відстають від сковорідки, то рвуться, то не пропікаються, передають Патріоти України.
Тому спершу потрібно зробити чимало спроб навчитися готувати ідеальне тісто.
Врахуйте певні моменти, щоб наступного разу млинці обов’язково вийшли смачними.
Сковорідка
Млинці не вийдуть на «неправильній» сковорідці.
По-перше, на дні посуду не повинно бути подряпин.
По-друге, сковорідка має бути чавунною та з товстим дном.
Сода
Якщо додавати в тісто дуже багато соди, млинці обов’язково прилипатимуть до поверхні сковороди.
Кулінари рекомендують взагалі відмовитися від цього інгредієнта на користь розпушувача.
Вогонь
Помилка господарок у тому, що вони смажать млинці, а не печуть.
Млинці печуть на краплі олії та середньому вогні.
На великому вогні млинці погорять, на маленькому тісто залишиться лежати на сковороді гумовим пластом.
Тісто
Тісто не повинно бути надто рідким або густим.
Ідеальне тісто те, яке повільно стікає з ложки.
Щоб тісто вийшло однорідної консистенції, вливайте молоко чи кефір поступово, розмішуючи тісто вінчиком.
Крохмаль
Ще один спосіб, як скріпити тісто, щоб воно стало еластичним.
Замість соди чи розпушувача додайте на один кілограм тіста 50 г крохмалю.
Млинці не будуть рватись, та вийдуть набагато смачнішими.
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...
Коли мова йде про купівлю автомобіля, питання безпеки завжди посідає центральне місце. Системи попередження про виїзд зі смуги руху, подушки безпеки та інші функції часто впливають на вибір покупців, Патріоти України. Однак, як свідчить практика, найкр...