Варто знати! Чого не вистачає у тісті, якщо млинці не знімаються зі сковороди

Процес приготування млинців може стати стресовим, якщо млинці то не відстають від сковорідки, то рвуться, то не пропікаються, передають Патріоти України.

Тому спершу потрібно зробити чимало спроб навчитися готувати ідеальне тісто.

Подробиці

Врахуйте певні моменти, щоб наступного разу млинці обов’язково вийшли смачними.

Сковорідка

Млинці не вийдуть на «неправильній» сковорідці.

По-перше, на дні посуду не повинно бути подряпин.

По-друге, сковорідка має бути чавунною та з товстим дном.

Сода

Якщо додавати в тісто дуже багато соди, млинці обов’язково прилипатимуть до поверхні сковороди.

Кулінари рекомендують взагалі відмовитися від цього інгредієнта на користь розпушувача.

Вогонь

Помилка господарок у тому, що вони смажать млинці, а не печуть.

Млинці печуть на краплі олії та середньому вогні.

На великому вогні млинці погорять, на маленькому тісто залишиться лежати на сковороді гумовим пластом.

Тісто

Тісто не повинно бути надто рідким або густим.

Ідеальне тісто те, яке повільно стікає з ложки.

Щоб тісто вийшло однорідної консистенції, вливайте молоко чи кефір поступово, розмішуючи тісто вінчиком.

Крохмаль

Ще один спосіб, як скріпити тісто, щоб воно стало еластичним.

Замість соди чи розпушувача додайте на один кілограм тіста 50 г крохмалю.

Млинці не будуть рватись, та вийдуть набагато смачнішими.

Ніколи не носіть кільце на цьому пальці - гроші втечуть від вас!

середа, 10 вересень 2025, 9:15

Прикраси, а особливо кільця, можуть бути не лише елементом стилю, а й сильним енергетичним інструментом. Згідно з давніми віруваннями та принципами фен-шуй, палець, на якому ви носите кільце, здатен або відкрити фінансовий потік, або навпаки - перекрит...

Лише "ілюзія"! Названо "корисні" продукти, які насправді шкодять здоров'ю

середа, 10 вересень 2025, 7:30

Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...