
Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України.
Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так робити не можна, вважають досвідчені господарки.
Такий спосіб заморожування псує смак м’яса. Цибуля вступає з м’ясом в окислювальну реакцію, і фарш може швидко зіпсуватись. До того ж, у морозилці цибуля втрачає запах, а після розморожування на смак овоч не такий смачний.
Будь-який фарш краще заморожувати у чистому вигляді, без цибулі, яєць, молока, манки. Якщо у вас немає часу готувати, то робіть з фаршу відразу котлети і заморожуйте. Смак приготовлених котлет не постраждає, але розморозити їх потрібно протягом тижня-двох.
Заморожувати фарш з цибулею можна, якщо з нього ви плануєте готувати пельмені, фрикадельки, сосиски чи інші напівфабрикати, що не потребують розморожування перед варінням.
Пластикові контейнери з часом можуть пожовкнути, особливо після тривалого зберігання їжі. Щоб повернути їм кришталеву прозорість, можна скористатися простими домашніми методами, пише The Spruce, передають Патріоти України. 1. Білий оцетОцет — чудовий н...
Під час сну волосся піддається механічному тертю, заломам і пересиханню, що зранку проявляється ламкістю та сплутаністю. Більшість проблем виникає не через косметику, а через щоденні звички, які здаються незначними, передають Патріоти України. Подушка,...