
Посмаживши рибу або м’ясо, господині перекладають вміст сковороди на тарілку, а олію виливають у раковину, передають Патріоти України.
Так робить більшість, і в цьому немає нічого поганого. Крім засорів, які утворюються набагато швидше, якщо частенько виливати рослинні олію у каналізацію.
Варто вирішувати подібні питання практично. Зокрема не виливати рослинну олію у раковину.
Наприклад, у процесі смаження цибулі чи моркви олія не витрачає весь свій потенціал. У таких випадках господині використовують її повторно.
Якщо олія пригоріла, то її теж не виливають у раковину, але й не застосовують удруге. Щоб не допустити формування засорів, господині забирають її іншим способом.
Беруть паперовий рушник, який вбирає жир. Потім залишається лише промити майже чисту сковороду краплею миючого засобу.
Якщо періодично засипати в зливну трубу спеціальні засоби, то засмічення не повинно бути. Деякі господині готують саморобні очищуючі засоби з оцту та лимонної кислоти.
Якщо ваш колір волосся вицвітає вже через кілька днів після фарбування, проблема часто криється у техніці нанесення фарби, підготовці волосся та догляді після процедури. Добрі новини: достатньо кількох змін у догляді, щоб колір тримався довше, передают...
Мрієте про міцні та здорові нігті, які не ламаються? Те, що потрапляє на вашу тарілку цієї осені, може істотно вплинути на їхній стан. Овочі цієї пори року допоможуть вашим нігтям регенеруватися та стати більш стійкими до пошкоджень, передають Патріоти...