Варто знати! Чому мудрі господині не виливають олію після смаження у раковину

Посмаживши рибу або м’ясо, господині перекладають вміст сковороди на тарілку, а олію виливають у раковину, передають Патріоти України.

Так робить більшість, і в цьому немає нічого поганого. Крім засорів, які утворюються набагато швидше, якщо частенько виливати рослинні олію у каналізацію.

Подробиці

Варто вирішувати подібні питання практично. Зокрема не виливати рослинну олію у раковину.

Наприклад, у процесі смаження цибулі чи моркви олія не витрачає весь свій потенціал. У таких випадках господині використовують її повторно.

Якщо олія пригоріла, то її теж не виливають у раковину, але й не застосовують удруге. Щоб не допустити формування засорів, господині забирають її іншим способом.

Беруть паперовий рушник, який вбирає жир. Потім залишається лише промити майже чисту сковороду краплею миючого засобу.

Якщо періодично засипати в зливну трубу спеціальні засоби, то засмічення не повинно бути. Деякі господині готують саморобні очищуючі засоби з оцту та лимонної кислоти.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...