Варто знати! Чи потрібно обсмажувати голубці перед готуванням

Голубці - це складна страва, яка потребує серйозного підходу у приготуванні, передають Патріоти України.

Ця страва є улюбленою в багатьох сім’ях, голубці часто готують на святковий стіл.

Подробиці

Однак недосвідчені домогосподарки можуть періодично сперечатися з приводу того, чи необхідно обсмажувати їх, перш ніж тушкувати.

Справа в тому, що попереднє обсмажування значно впливає на смак страви.

Голубці потрібно обсмажити на сковороді в рослинній олії з обох боків.

У процесі смаження м’ясо схвачується, і страва отримує більш чітку форму, та не розпадається в процесі тушкування.

Крім того, досвідчені кухарі запевняють, що завдяки попередньому смаженню покращується не лише смак, а навіть аромат страви.

Також у процесі смаження капуста набуває оригінального смаку.

Люди, які сплять на лівому боці ліжка, найчастіше мають ці риси характеру

вівторок, 18 листопад 2025, 7:09

Наші нічні звички можуть сказати про нас значно більше, ніж здається. Нові дослідження свідчать: те, з якого боку ліжка людина спить, може бути пов’язане з особливостями її характеру. І саме лівосторонні сплячі демонструють набір дуже цікавих рис, пере...

Народні прикмети на 18 листопада. Українці здавна вважали день за дуже сприятливий: Що треба зробити, щоб не упустити своє

вівторок, 18 листопад 2025, 7:08

Православне свято 18 листопада за новим календарем (1 грудня за старим) - день пам'яті мучеників Платона Анкірського і Романа Кесарійського, які постраждали за віру в Христа, передають Патріоти України. За юліанським календарем - день пам'яті мучеників...