Голубці - це складна страва, яка потребує серйозного підходу у приготуванні, передають Патріоти України.
Ця страва є улюбленою в багатьох сім’ях, голубці часто готують на святковий стіл.
Однак недосвідчені домогосподарки можуть періодично сперечатися з приводу того, чи необхідно обсмажувати їх, перш ніж тушкувати.
Справа в тому, що попереднє обсмажування значно впливає на смак страви.
Голубці потрібно обсмажити на сковороді в рослинній олії з обох боків.
У процесі смаження м’ясо схвачується, і страва отримує більш чітку форму, та не розпадається в процесі тушкування.
Крім того, досвідчені кухарі запевняють, що завдяки попередньому смаженню покращується не лише смак, а навіть аромат страви.
Також у процесі смаження капуста набуває оригінального смаку.
Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які не терплять вдома тварин, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Про Раків не можна сказати, що вони не люблять тварин — вони зовсім не проти погратися з ними, проте саме до тієї миті, д...
Успіх жінки - це не випадковість і не лише талант. Дослідження показують, що найуспішніші бізнес-леді світу дотримуються кількох щоденних звичок, які допомагають їм мислити ясно, ухвалювати сильні рішення й залишатися на вершині, передають Патріоти Укр...