Голубці - це складна страва, яка потребує серйозного підходу у приготуванні, передають Патріоти України.
Ця страва є улюбленою в багатьох сім’ях, голубці часто готують на святковий стіл.
Однак недосвідчені домогосподарки можуть періодично сперечатися з приводу того, чи необхідно обсмажувати їх, перш ніж тушкувати.
Справа в тому, що попереднє обсмажування значно впливає на смак страви.
Голубці потрібно обсмажити на сковороді в рослинній олії з обох боків.
У процесі смаження м’ясо схвачується, і страва отримує більш чітку форму, та не розпадається в процесі тушкування.
Крім того, досвідчені кухарі запевняють, що завдяки попередньому смаженню покращується не лише смак, а навіть аромат страви.
Також у процесі смаження капуста набуває оригінального смаку.
Дослідження показали, що домашні улюбленці дуже чутливо реагують на емоції своїх господарів. Стрес, сварки та конфлікти в родині можуть спричиняти у тварин тривогу та навіть хронічні хвороби, передають Патріоти України. Коти особливо вразливі — під впл...
Багато людей вірять, що деякі кімнатні рослини не лише прикрашають інтер’єр, а й притягують позитивну енергетику та фінансове благополуччя. Астрологи та фахівці з феншуй виділяють кілька найефективніших щасливих рослин для дому, передають Патріоти Укра...