Напередодні свят більшість господинь закуповується продуктами до святкового столу, щоб потім не стояти в чергах, передають Патріоти України.
При цьому багато хто не включає список покупок фрукти, оскільки вважають, що вони «не доживуть» до дня Х.
Якщо говорити про виноград – ці побоювання абсолютно безпідставні, адже існує спосіб, який продовжить життя соковитим і солодким гронам.
Тут варто зробити застереження – правило працюватиме лише з тими плодами, які тверді на дотик. М’який виноград варто з’їсти якнайшвидше – довго він не пролежить.
Отже, спочатку потрібно ретельно вивчити виноград на наявність гнилі.
Наступний крок, який необхідно зробити, – загортання у харчову плівку. На крайній випадок згодиться і звичайний поліетиленовий пакет. У такому вигляді виноград і варто помістити на полицю холодильника.
Господині, які випробували цей метод, стверджують, що подібних маніпуляцій достатньо для того, щоб виноград залишався свіжим протягом кількох днів.
Головне, що варто пам’ятати – не варто зберігати виноград великими порціями. Щоб ягоди не подавились, розкладіть їх по невеликих гронах.Напередодні свят більшість господинь закуповується продуктами до святкового столу, щоб потім не стояти в чергах.
При цьому багато хто не включає список покупок фрукти, оскільки вважають, що вони «не доживуть» до дня Х.
Якщо говорити про виноград – ці побоювання абсолютно безпідставні, адже існує спосіб, який продовжить життя соковитим і солодким гронам.
Тут варто зробити застереження – правило працюватиме лише з тими плодами, які тверді на дотик. М’який виноград варто з’їсти якнайшвидше – довго він не пролежить.
Отже, спочатку потрібно ретельно вивчити виноград на наявність гнилі.
Наступний крок, який необхідно зробити, – загортання у харчову плівку. На крайній випадок згодиться і звичайний поліетиленовий пакет. У такому вигляді виноград і варто помістити на полицю холодильника.
Господині, які випробували цей метод, стверджують, що подібних маніпуляцій достатньо для того, щоб виноград залишався свіжим протягом кількох днів.
Головне, що варто пам’ятати – не варто зберігати виноград великими порціями. Щоб ягоди не подавились, розкладіть їх по невеликих гронах.
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...
Проводи – важливі поминальні дні після Великодня, відомі також як Гробки, Радониця чи Провідна неділя, припадають на 28 квітня. Загалом поминальний період триватиме з 28 квітня по 4 травня. Ці дні є особливими для вшанування пам’яті померлих родичів, п...