
Замороження - це чудовий спосіб зберігання продуктів свіжими. Особливо це стосується м'яса. Можна придбати одразу декілька кілограмів фаршу і грудки, а потім, за потреби, розморожувати. Але варто пам'ятати, що не все м'ясо можна заморожувати, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, яке м'ясо не варто зберігати у морозилці. Варто дотримуватись декількох простих правил.

Не заморожуйте смажене м'ясо в хрусткому паніруванні
Вже посмажене м'ясо не буде смачним, якщо його заморозити. Такий продукт краще їсти одразу або ж покласти у холодильник. Потім можна просто розігріти на сковорідці. Холод буде сприяти тому. що продукт розм'якне, втратить пружність і приємний колір.

Не заморожуйте повторно м'ясо, яке вже було розмороженим
Пам'ятайте, що м'ясо можна морозити лише один раз. З кожним повторним заморожуванням м'ясо псується, втрачає свою поживну цінність і текстуру. До того ж, з нього виходять всі соки, тому приготована з такого продукту страва буде сухою.

Як правильно заморозити м'ясо
1. Кладіть у морозилку лише чисте і свіже м'ясо, без пошкоджень та зайвого жиру.
2. Заморожуйте м'ясо порційно. Значно простіше буде потім дістати шматочок і цілий використати для приготування страви.

3. Покладіть м'ясо у спеціальні контейнери для заморозки. Вони герметично закриваються і унеможливлюють потрапляння сторонніх запахів.
4. Використовуйте стікери з датами, щоб контролювати, коли саме ви поклали продукт на заморозку.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...