
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України.
Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що під час подальшої обробки за високої температури гинуть усі хвороботворні мікроби.
Але під час миття можна мимоволі сприяти поширенню тих самих бацил у робочій зоні кухні. Те саме стосується сирої курки, індички та м’яса взагалі.
Якщо помити яйця перед тим, як покласти у холодильник, вони незабаром зіпсуються.
Але найсумніше, що це сприяє передачі хвороботворних бактерій (найчастіше це сальмонела). Вона мешкає на зовнішній стороні шкаралупи, але після миття може виявитися і всередині через те, що руйнується природний бар’єр.
Далі бактерії виявляться в організмі людини, що закінчиться сумно.
Рибу, як і м’ясо, теж миють перед приготуванням, крім випадків, коли необхідно вимити черевну порожнину після потрошіння.
Справа в тому, що гриби тонко реагують на вологу і активно вбирають її, що позначається на смаку. Тому їх лише очищають від невеликих забруднень перед обробкою.
Усього двадцять хвилин на свіжому повітрі можуть суттєво покращити самопочуття, знизити рівень стресу, стабілізувати гормони і навіть зміцнити імунну систему. Це не поетична метафора, а висновок серйозних досліджень британських учених, опублікованих Ок...
Вибираючи квіти в подарунок, ми часто не звертаємо увагу на їхню символіку. А дарувати букет - це не лише красиво, а й спосіб показати свої почуття. Колір квітів має велике значення і може впливати на те, як сприйме подарунок одержувач, передають Патрі...